• No i ładny zysk Autor: ~anowy [213.134.163.*]
    Zdążyłem jeszcze dobrać dzisiaj
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~Jpd [93.140.192.*]
    Prawda , dużo wyższy niż sądzono . Już kasa pełna jest też .
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~Rwg [188.125.173.*]
    Oby spółka w końcu została dostrzeżona przez inwestorów. Cigamesy czy vividy rosną na marzeniach o sukcesie, a tu mamy to i kiszka... Niesłychane.
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~Nowy [37.225.85.*]
    Wszystko w cenie
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~Abel [195.136.69.*]
    Twoja stara jest chyba w cenie…
    CZ 6,7 dla gaming. Szalony jesteś. Nie dokupiłeś, nie żebraj
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~ktoś [89.64.0.*]
    Dnia 2025-08-25 o godz. 17:26 ~Abel napisał(a):
    > Twoja stara jest chyba w cenie…
    > > CZ 6,7 dla gaming. Szalony jesteś. Nie dokupiłeś, nie żebraj

Miałem dokupić TEN... ale w ostatniej chwili kliknęła się LUBAWA. Jak jutro TEN będzie +10% to będzie mi smutno.
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~Jaro [37.248.172.*]
    W cenie to masz cd projeckt i inne tu kogiel mogiel
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~Igor [46.112.116.*]
    Panie anowy trzymam akcje jak Pan, do okolic 350zł
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~Fakty [84.40.158.*]
    W tym roku 100 mln zysku netto będzie jak nic duże porządki zrobili w spółce do tego nowe gry zaczną zarabiać coraz więcej no i dolar w końcu też się zacznie umacniać
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~ted [159.255.187.*]
    Jutro jestem ciekaw reakcji na wyniki , jak będzie wypychanie to niestety pozostaniemy w boczniaku.
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~anowy [213.134.163.*]
    I jak wrażenia? Było warto dobrać zawczasu. Mimo, że mam sporo alcji pisałem, że dobrałem na spokojnie z dywidendy, średnio po 80. Po co kolejne auto, skoro za kilka tysięcy alcji będzie willa na Lazurowym za parę lat?? To nie jest nierealne.
  • Re: No i ładny zysk Autor: ~MYTH [88.199.145.*]
    "Do rekordowych wyników TSG Store przyczynił się przede wszystkim systematyczny rozwój projektu siłami wewnętrznymi, w tym wprowadzenie unikalnej waluty w Hunting Clash, zmiana wyglądu sklepu w Fishing Clash oraz wdrożenie systemu lojalnościowego dla jego klientów.

Ważnym czynnikiem zewnętrznym był także wyrok sądu federalnego w USA, który umożliwił bezpośrednie informowanie graczy o ofercie sklepu na terenie USA w aplikacji gry zainstalowanej na telefonach na platformie iOS.

I chyba coś, co jest najistotniejsze:

Wskazano, że w lipcu odbyła się globalna premiera Trophy Hunter – pierwszej premiery gry Ten Square Games od października 2022 r. Wczesne wskaźniki retencji i monetyzacji przewyższają wyniki dotychczasowych produkcji grupy i podkreślają potencjał rozwojowy tytułu. Spółka wspiera jego rozwój kampaniami marketingowymi, których budżety są sukcesywnie zwiększane."
[x]
TSGAMES -0,77% 90,00 2025-12-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.