• nareszcie webinar Autor: ~foreverforeveren [5.173.29.*]
    Mamy przyjemność zaprosić Państwa na webinar, podczas którego na pytania odpowiadać będzie Prezes Zarządu Forever Entertainment S.A., Zbigniew Dębicki.
    Tematem rozmowy będą ostatnie wyniki, premiery oraz przyszłość spółki.
    Serdecznie zapraszamy – start 3 września o godzinie 12:00.
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~ha [178.43.105.*]
    podstawa to przejście na duży parkiet ,tam trudniej będzie /kręcić lody/ i płynności się poprawi ,tylko czy brylantynka zaryzykuje ? w /mętnej wodzie ,lepsze szwindle odchodzą ?
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~Cienkifor [79.191.72.*]
    I tu możesz mieć rację.
  • Re: nareszcie webinar Autor: brututs [31.60.118.*]
    To tak naganiałeś ludzi na ten badziew a teraz piszesz o nieuczciwym prezesie. A przeciez takich nieuczciwych prezesów na GPW też jest mnóstwo to w czym to zmieni, że więcej trzeba będzie zapłacić za główny parkiet ?
    poczytaj espi ,nigdy forka nie negowałem ,co do prezesa od 2 shortu mam swoje zdanie i NIGDY go nie zmieniłem ,co do przejścia ,forek spełnia wszystkie kryteria i nic nie stoi na przeszkodzie żeby tam zaistnieć ,tam jest TRUDNIEJ /nie piszę że niemożliwe/ kręcić lody
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~Leszcz [45.148.43.*]
    KNF to beka z instytucji. Czy szeroki czy nie, jak masz cash to lody w dzień możesz kręcić.
    KNF wtedy nic nie widzi... Takich historii o tym, że nic nie robią, a ludzie majątki tracą, jest masa.
    Złamało 3 złote prezesa że się złamał i może coś nabajeruje i mu ponownie uwierzymy.
    są tak instytucje ,jak i fundusze które mają zakaz inwestowania na małym ,komu przeszkadza WYŻSZA płynności ? chyba tylko tym którzy mają w tym interes ,,,,,CIEMNY INTERES ,co do kosztów ,kurs zeszmacony dokumentnie ,czyli PREMI byc nie powinno i jest kasa na przejście
    Czekamy na webinar i nie kupujemy jego bajek i akcji.
    Ciągle piszecie o jego premii to ile on ma tej premii ?
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~Akcjonariusz [83.26.190.*]
    Ciekawy jestem jaką to bajeczkę tworzył przez 10 dni , by wybrnąć w Jego mniemaniu z braku skokowych wzrostów przychodów ? Pewnie powie że wszystko przed nami , i znów będzie czekanie na wynik
    i za trzeci kwartał podsumowanie 2025r. A przede wszystkim zero konkretów . kolejne opowieści o świetnej współpracy z Nintendo , o tytułach AAA+ w planach . O miliardowej kapitalizacji , o przejściu na rynek podstawowy . Oczywiście nie będzie mógł powiedzieć czy procedura już ruszyła . To tak w skrócie cały webinar .
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~sae [94.254.175.*]
    a skąd informacja?
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~foreverforeveren [5.173.29.*]
    na FB wstawili info
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~sae [94.254.175.*]
    mogę prosić link, bo na fb nie widzę żadnej informacji?
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~Alek [87.207.171.*]
    Mam nadzieję, że nikt nie uwierzy w ani jedno kłamstwo, które prezio z siebie wyrzuci xD
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~ja [109.243.128.*]
    To kiedy w końcu to ma być 3 września czy 15 września ? Na grafice 3 w opisie 15 :)
  • Re: nareszcie webinar Autor: ~ja [109.243.128.*]
    Ok potwierdzili na 15
[x]
FOREVEREN 1,57% 3,23 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.