Mamy przyjemność zaprosić Państwa na webinar, podczas którego na pytania odpowiadać będzie Prezes Zarządu Forever Entertainment S.A., Zbigniew Dębicki. Tematem rozmowy będą ostatnie wyniki, premiery oraz przyszłość spółki. Serdecznie zapraszamy – start 3 września o godzinie 12:00.
podstawa to przejście na duży parkiet ,tam trudniej będzie /kręcić lody/ i płynności się poprawi ,tylko czy brylantynka zaryzykuje ? w /mętnej wodzie ,lepsze szwindle odchodzą ?
To tak naganiałeś ludzi na ten badziew a teraz piszesz o nieuczciwym prezesie. A przeciez takich nieuczciwych prezesów na GPW też jest mnóstwo to w czym to zmieni, że więcej trzeba będzie zapłacić za główny parkiet ?
poczytaj espi ,nigdy forka nie negowałem ,co do prezesa od 2 shortu mam swoje zdanie i NIGDY go nie zmieniłem ,co do przejścia ,forek spełnia wszystkie kryteria i nic nie stoi na przeszkodzie żeby tam zaistnieć ,tam jest TRUDNIEJ /nie piszę że niemożliwe/ kręcić lody
KNF to beka z instytucji. Czy szeroki czy nie, jak masz cash to lody w dzień możesz kręcić. KNF wtedy nic nie widzi... Takich historii o tym, że nic nie robią, a ludzie majątki tracą, jest masa.
są tak instytucje ,jak i fundusze które mają zakaz inwestowania na małym ,komu przeszkadza WYŻSZA płynności ? chyba tylko tym którzy mają w tym interes ,,,,,CIEMNY INTERES ,co do kosztów ,kurs zeszmacony dokumentnie ,czyli PREMI byc nie powinno i jest kasa na przejście
Ciekawy jestem jaką to bajeczkę tworzył przez 10 dni , by wybrnąć w Jego mniemaniu z braku skokowych wzrostów przychodów ? Pewnie powie że wszystko przed nami , i znów będzie czekanie na wynik i za trzeci kwartał podsumowanie 2025r. A przede wszystkim zero konkretów . kolejne opowieści o świetnej współpracy z Nintendo , o tytułach AAA+ w planach . O miliardowej kapitalizacji , o przejściu na rynek podstawowy . Oczywiście nie będzie mógł powiedzieć czy procedura już ruszyła . To tak w skrócie cały webinar .