Moje hobby to motocykle. W ub. tygodniu zrobiłem sobie rajd przez 1/3 Polski - Poznań - Łeba i powrót, ale różnymi drogami. Dino jest wszędzie! Nie ma drugiej, tak rzucającej się w oczy, sieci. Schemat ten sam - charakterystyczny budynek, duży parking i ruch. Jak zrealizują swoje plany rozwojowe to wyduszą konkurencję cenowo. Kwestia paru lat.
Zuch chłopak!Zagłodzą cudze sieci. Miałem tu długi wątek od 200. Niestety Misiek go usunął (dlaczego usunąłeś?). Pisałem że Dino będzie łykał Biedronki i to idzie w tym kierunku. Jak już wybudują też w Polsce wschodniej na prowincji - przypuszczą atak na miasta. TRZYMAAAĆ PAPIER! I nie gardźcie sprytnymi kółkami...
Misssieeek!!! Niedobry jesteś, wszędzie szukałem, nie ma. Oddaj.
jak zaczną ekspansję wschodniej Polski to trzeba będzie wybudować kolejne centra, ogarnąc logistykę, koszty znowu wzrosną i zysk jak stoi w miejscu przez ponad rok, tak nadal będzie stał
Narazie są w 3/5 Pokski , Jak wejdą mocno na wschód i północ to przebiją to samym efektem skali , Na razie skupili się na handlu i rozwoju nie prowadzą wojnę z Lidlem i Biedronką ale jeżeli pokryją sklepami całą Polskę i wprowadzam polskie towary to zwiększa udział w rynku a społeczeństwo już się budzi , Ludzie zaczynają odzyskiwać świadomość i nie chcę nabijać kabzy zagranicznym marketom