To nie jest wzrost spekulacyjny tylko wzrost pod wyniki, rosnące przychody i kolejne kontrakty, projekt Camila w drodze a backlogi byly podawane z wyłaczeniem tych przychodów wiec 150 mysle juz jutro
I jak twoje 150? Jednak nie wczoraj i nie dzisiaj jak widać. Obstawiałem 130 dziś i patrz niemal w punkt. Do dalszych wzrostów potrzebna kolejna konsolidacja bo wykres wyglada dobrze.
Jak rynek słabszy to nikt nie wyciąga kursu i wtedy jest skupowanie od lewa do prawa wtedy cos tam idzie wyciągnąć od tych co już zarobili. Każdy doświadczony widzi jak to wygląda a sukces, że ciężko zejść poniżej 130
Zdania nie zmieniam. Obstawiam konsolidację przez najbliższe sesje. Natomiast trend wzrostowy jak naprawie nie jest w niczym zagrożony. To spółka o dużym potencjale. Dlatego 150-160 zł do końca roku zaskoczeniem dla mnie nie będzie.
Korekta to była dzisiaj … W żadnym locie. Czyli 150 to może ale nie tak szybko…Lance to już wczoraj widział ten poziom. Na razie konsola tak jak pisałem.
No tak widzialem bo przy takim popycie i kilkunasto % up by mnie to nie dziwiło, a cofka ponizej 130 wyglada slabo, zakladalem ze 140 zaatakujemy i sie odobijemy dopiero gdzieś od 150. Trzeba bedzie poczekać dluzej albo uciekac
Dnia 2025-08-27 o godz. 20:31 ~Marek napisał(a): > Wyjątkowo pełna zgoda. Poza tym mamy formację flagi co świadczy wg AT że dalsze wzrosty dopiero przed nami. > Czy zdajecie sobie kumy, że flaga jest wciśnięta głęboko tam ,gdzie słoneczko nie dochodzi???
No cóż ci napisać świat nie jest doskonały nie zawsze chce się podporządkować moim przewidywaniom:)) Jak widzę z Twoich wpisów ty wodzu jestes bardzo pewien siebie i potrafisz przewidziec 100%
Tego nie napisałem. Mówiłem o korekcie na 125 i chyba jest… W dłuższej perspektywie jeśli spółka będzie się tak rozwijać jak obecnie to tutaj 300 zł będzie wspomnieniem. To tylko moje typy każdy swój rozum ma. Pamiętam jedynie dosyć dawno temu jak kupowałem redsow ( obecnie cdprojekt) po nieco powyżej 50 zł to byli tacy na forum co wieszczyli spadek na 30 zł. Sprzedałem po 300 a mogłem wyżej. To tylko takie doświadczenia. Ja tutaj widzę potencjał. Tylko tyle.
Ok lecz parę sesji była konsolidacja o czym też pisałem. Nic nie rośnie pionowo do góry. Chociaż przyznaję tak krótką konsolidacja mnie zaskoczyła. Widać zatem że popyt jest b.duży. Może będzie jakieś konkretne info bo na razie przyczyny aż tak szybkich wzrostów nie widzę.
Po krótce, Kowalski wyłożył 900k i zatrudnił do tego instytucje gdzie skup ma odbyć sie jak najtaniej (tym większa prowizja dla nich) jeśli mieści sie w wyznaczonym kanale cenowym. Dlatego bardzo trudno to zrobić na takiej spółce nie podbijając kursu. Muszą skupić za tą kasę a jak to zrobią umiejętnie tym więcej zarobią, ale jak widać łatwo nie jest.