• Konferencja mineła Autor: ~Pepe [46.134.95.*]
    skończyły się wzrosty tak jak pisałem. One były tylko po to aby uspokoić mniejszościowych i nie było trudnych pytań ! Połączenie więc kropki kto stał za tym ostatnim wzrostem kursu.
  • Re: Konferencja mineła Autor: ~ptak1234 [91.150.198.*]
    Ja dokupiłem 3 kilo po 11 ,9 zł ,ale to chyba nie wywołało wzrostów
  • Re: Konferencja mineła Autor: ~tor [91.94.106.*]
    Wszystko tutaj moze byc bo widac jak grubo grają - na tej firmie krecą takie obroty jakby jej akcje były calkowicie na giełdzie Jesli tylko chcieliby przewalić pakiety to mogliby to zrobic nawet po za sesją ale widac maja tez cel na wyleszczenie drobnicy Zacheceni duzą iloscia akcji pozyskanych przy ostatnim zbiciu ceny mogą to probowac jeszcze raz tym bardziej ze kolejne obiecanki i prawne ekspertyzy dają im czas na manipulowanie kursem W nieskonczonosc tego jedna robic nie mogą bozapewne zechcą prowity z zakonczenia transakcji zachowac pod wlasną kontrolą Jesli Energa od srednich dolkow wzrosla 100% to inne duze firmy czesto 300%a i wiecej zatem pozostaje nam czekac - obroty pokazują ze cos duzego krecą
  • Re: Konferencja mineła Autor: ~marek [31.0.2.*]
    Czekanie jest waszą bardzo mocną stroną :))))))) Jakie tutaj naiwne ciemniactwo siedzi . Donek miał was uratować . Mimo waszej wiary cud nie nastąpił. Przy okazji gdzie jest Oko zmęczył się już . Tłumaczenie sekcie to jak walenie głową w mur
  • Re: Konferencja mineła Autor: ~darek [79.185.189.*]
    dzień zaczyna się znakomicie,już słychać,poranne troli wycie.Zapamiętaj Mareczku-cierpliwy,nawet kamień ugotuje
[x]
ENERGA 5,45% 14,32 2025-09-08 17:03:58
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.