Świetna uwaga! "Dziś mamy do czynienia z inną spółką niż ta, którą rozpoczynaliśmy obserwować w marcu 2023 roku. Podczas okresowej weryfikacji każdej spółki zadajemy sobie pytanie: czy przy obecnym potencjale, ryzykach i wycenie rynkowej, chcielibyśmy dziś kupić akcje tej spółki do portfela? W tym przypadku raczej byśmy się na to nie zdecydowali."
Tutaj handlu ulicznego nie ma. To już można zaobserwować po obrotach. Dziś np rynek martwy. Animator steruje i sam sprzedaje i kupuje, ktoś tam dla zabawy się podłączy. Ja liczę że animator popchnie kurs ja 20-30zl, no ale musi być info solidne
Wystarczyło przeanalizować liczby i cofnąć się wstecz :) To co mnie na tamtym forum najbardziej rozbawiło to te nadzieję związane z raportem za 3Q :) bo już te wozy bojowe czy palety to już tylko pozbawieni mózgu mogli łykać :) choć spora w tym wina tych kolorowanych artykułów i chciwości na szybki zysk :) Kolejny raz było widać jak ważne jest stawianie stop lossow na takich spekulacjach i jak ciemne forumowe typy robiły wszystko by przekonać naiwnych żeby tego nie robili przekonując że gruby tylko czai się na ich akcje które będą warte krocie Wiadomo jak ciężko ciąc straty większe niż 10 czy 15 procent winc później naiwnych rolowali jak chcieli :) ale to tylko moje zdanie :) :):)
Tak czytam sobie to forum nieszczęśników na Bumech i zastanawiam się gdzie jest napisane, że nie będą dalej fedrować i z tego nie będzie kasy. Espi pojawia się, z tego co piszą to tego espi Wszyscy się spodziewali od miesięcy, kura rośnie i nagle o 15 ktoś zrzuca bo... coś nowego się pojawiło ? Tam jeszcze może być rozgrywka chyba. Bo wg espi wszystko idzie zgodnie z planem zwolnień. Tak gdybam, akcji na szczęście nie posiadam juz, ale i tak miałam za 10k zlotych więc i tak żadna strata by była