• trybunał Autor: ~opozycja [37.30.10.*]
    trzeba z tym tuskiem i domańskim coś zrobić. nie można patrzeć jak jakiś agent psuje celowo polski system bankowy. na to są trybunały , prokuratura. ten człowiek nigdy nie powinien zostac premierem a domański ministerm. oni działaja na szkodę Polski
  • Re: trybunał Autor: ~Sowa [91.193.208.*]
    Haha płacz dalej głupku, to tylko twoja wina, że kupujesz na mega górce. Postaw die przed trybunałem głupoty.
  • Re: trybunał Autor: ~Szeryf [195.116.154.*]
    Dobrze gosciu piszesz ja dodam jeszcze że zamiast Tuska i Domanskiego trzeba zrobić coś z socjalem typu 800+ dopłatami do wszystkiego i wszystkim
  • Re: trybunał Autor: ~axaa [91.150.197.*]
    Dnia 2025-08-23 o godz. 11:45 ~Szeryf napisał(a):
    > Dobrze gosciu piszesz ja dodam jeszcze że zamiast Tuska i Domanskiego trzeba zrobić coś z socjalem typu 800+ dopłatami do wszystkiego i wszystkim

PO pieram!!!
  • Re: trybunał Autor: ~Zext [89.64.9.*]
    Tylko zostawić mi moje KPO, muszę jacht morski kupić
  • Re: trybunał Autor: ~Krombacher [188.33.32.*]
    A ja dodam ze coś trzeba zrobic z kosztami pracowniczymi lekarzy. Podobno wyciagaja w szpitalach 200-300 tys, a i tak nie mozna sie leczyc. Musisz isc prywatnie, wizyta kilkaset zlotych. Ciagna 10 fuch, 1000 zl za godzinę, a w szpitalach śpią na dyzurach. Nastepna patologiczna kasta.
    A studia lekarskie , jak mowil Mentzen, powinny byc platnekredytowane. A nie jak jest teraz, biedny narod finansuje nauke lekarzy, a ci wypieprzaja zagranice, i tak w dalszym ciagu lekarzy brakuje. Domanski zapodal budzet na nowy rok, bedzie cos kolo 250 mld zl. To niemal 40% dochodow podatkowych i znacznie wiecej niz na obrone. Na Ukraine tez idzie cichaczem po min 100-150 mld. Przy przychodach panstwa ok 600 mld, i 400 mld nowych pożyczek.
    W pale sie nie mieści, czy leci z nami pilot ?
    Wieża kontroli jest w Berlinie, ... Dostali rozkaz - Im gorzej tym lepiej .
  • Re: trybunał Autor: ~rex [83.29.135.*]
    Zamelduj to na nowgrodzką pisowski trollu. Przypomnij może po ile był kurs za czasów pisowskich?
[x]
PEKAO 0,65% 178,65 2025-09-19 17:02:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.