Od 3 tygodni wisi post że w tym tygodniu poniżej 29 i nadal powyżej. Ale "w tym tygodziu" może być też aktualne za rok wiec zgadzam sie jego się realizuje
We wrześniu 2025 licze na wzrost w przedziale 40 - 50 pln za 1 sztukę akcji. Oczywiście wzrostów powyżej 50 nie mogę jednoznacznie wykluczyć gdyż nie posiadam instrumentu ani narzędzia do dokładnego obliczenia maksymalnego poziomu wzrostu w podanym okresie.
To są spadki takie na niby, na potrzeby komentującego. Najśmieszniejsze jest to, że gdyby od końca kwietnia narysować linię na 31zł, to wahnięć w górę i w dół jest jak na lekarstwo. I to pomimo tych spadków, wybić dołem i szklanych sufitów.
Niestety nie udało się spółce zejść do 22 zł w ostatnim tygodniu sierpnia nic jednak nie stoi na przeszkodzie aby scenariusz zrealizował się w najbliższym czasie. Liczę, że wyniki, które już wkrótce się pojawią będą przysłowiowym gwoździem do trumny (dla jednych) i powodem do udanych zakupów (dla drugich).
Zwróciłem uwagę, że pojawia się coraz więcej opinii, że 22-23 jest punktem docelowym, do którego zmierza spółka. Wystarczy czekać
Dziś czytałem komentarz o stowarzyszeniu "ONI", którzy nie pozwalają spółce rosnąć. Skoro ONI mają interes żeby nie rosło to może mają też interes żeby spadało.
Ile forumowiczów tyle opinii. Tak czy siak spółka wygląda słabo na tle rynku (godz 9:30 i już -1,73%, wszystkie indeksy zielone!), a historia pokazuje, że regularne spadki (bez złych wiadomości rynkowych!) są dla niej czymś naturalnym. Czekam na prawdziwe baty i życzę wszystkim udanego odbicia (w okolice 28-29 zł).