• src tu nagonie Autor: ~anavrin [79.160.137.*]
    O jakiej kolejnej fali wzrostu piszesz i namawiasz na kupno tej perły? Przecież tu jest cały czas 1pln. Taka super spółka, to cicho kupuj ile wlezie, a nie biegniesz na forum OML. Tam kółkowicze znowu się zapakują niżej, bo jest moc. Tu to żenada razem z Juju.
  • Re: src tu nagonie Autor: ~Dan [31.0.48.*]
    Tu rozpacz i tragizm, w odsłonie 5 letniej
  • Re: src tu nagonie Autor: ~Dan [31.0.48.*]
    Jestem wręcz pewny na 100%, że będzie emisja ratunkowa i to wkrótce. To Village, to śmiech na sali, taki odgrzewany mielony.......
  • Re: src tu nagonie Autor: ~Okazje [37.30.46.*]
    Co do Jujubee to pełna zgoda, byle jak najdalej od tego typu spółek. Natomiast jeśli chodzi o Qubic to się z Tobą nie zgodzę, spółka ma zupełnie inny model biznesowy przynoszący efekt w dłuższym terminie. Co dobitnie pokazują kolejne raporty okresowe. Pamiętaj, że jest w trakcje dewelopmentu kilku swoich kluczowych gier. Najlepsze dopiero przed spółką. Co do OML to zbierałem poniżej 1,40 i większą część zysku już zrealizowałem. Hype wokół gry będzie powoli zanikał co jest naturalne przy tak odległej dacie premiery a obecne wskaźniki są już lekko przegrzane. Osobiście nie wierzę w premierę w 2026. Jest kilka spółek ze zdrową kondycją finansową mocno zdołowanych , które tylko czekają na impuls do wybicia. Bkd, P2Chill itp. Ważne by wybierać mądrze a nie być zwykłą ofiarą zorganizowanego naganiania. Pozdrawiam.
  • Re: src tu nagonie Autor: ~anavrin [81.166.83.*]
    Biorąc pod uwagę fakt, że GR1 i GR2 miały premierę bez opóźnień, a na Steam jest już podana data premiery, wątpię. Nie OML. To solidna firma.
[x]
QUBICGMS -4,67% 0,94 2025-12-18 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.