Bo my tak:)
Jak mnie poinformowano KNF też pamiętać, bo chcą wiedzieć czy akcje są we właściwym miejscu i nie został naruszony art 69 albo obowiązek informacyjny z art 19 rozporządzenia MAR
"Dnia 23 sierpnia 2021 spółka OZE Capital zawarła umowę pożyczki akcji z Solar Inovation SA z
siedzibą w Katowicach, KRS00003704272. W ww. umowie OZE CAPITAL SA przeniosła na Solar
Inovation SA 358.786 szt. akcji spółki SUNDRAGON SA o wartości nominalnej 358.786 zł. Solar
Inovation SA zobowiązuje się uiścić wynagrodzenia w wysokości 3% w skali roku na rzecz OZE
CAPITAL SA w terminie do dnia 31 grudnia 2025 roku i dokonać zwrotu przedmiotowych akcji.
Łączna wartość wycenionych pożyczonych akcji na 31.12.2021 wynosiła 13.275 tys. zł, a wpływ
wyceny na wynik finansowy to zysk 12.737 tys. zł . Akcje te zostały na dzień bilansowy 31.12.2021
roku wycenione wg wartości godziwej ustalonej na rynku aktywnym New Connect ."
Dodatkowo, niejaki "prawnuk", który aktualnie sądzi się z Krzysztofem Z. twierdzi, że działa on na szkodę spółki OZE Capital w zmowie i porozumieniu, ....wykorzystując majątek spółek zależnych.
Czy to możliwe panie prezesie? I mogło by to nastąpić bez wiedzy i udziału prezesa OZE Capital?
Bo chyba to nie możliwe, żeby prezes Wrona uczestniczył w nielegalnym transferowania majątku pana Z. (ma zarzuty w tej sprawie) na Łotwę i do Tenessee. Ale mój prawnik sugeruje by to wpisać:)
Ale cudny kwik rozpaczy :) Postrasz prezesa jeszcze czarownicami. A najlepszy ten "mój prawnik" Jedynego prawnika jakiego masz to jest kurator :) Seri myślisz że Wrona czyta te twoje bzdury?
Ważne, że ty czytasz helmut. Ile to już ślęczysz tu jak pypawołowa bez akcji? No ale to chyba lepsze niż picie z lalusiami żurawinowych shotów, haha. Tylko kolorów nie pomyl bo znowu będziesz bredził jak w amoku.
Wrona też czyta, a to info w poście to właśnie od mojego prawnika, który bada ich powiązania do blachy przez ostatnie 5 lat.
On to raczej nie strachliwy:) Bo jak można robić takie rzeczy jak pryncypał ma zarzuty karne o oszustwa i prześwietlany jest pod kątem nielegalnego transferowania majątku???
Najgorsze jest to, żeby skutecznie działać musi być poszkodowany, niestety helmut..więc działam w tym kierunku:) podzieliłem nawet rachunek maklerski, żeby było łatwiej.
Dnia 2025-08-23 o godz. 13:04 vincent_v napisał(a): > On to raczej nie strachliwy:) Bo jak można robić takie rzeczy jak pryncypał ma zarzuty karne o oszustwa i prześwietlany jest pod kątem nielegalnego transferowania majątku??? > > Najgorsze jest to, żeby skutecznie działać musi być poszkodowany, niestety helmut..więc działam w tym kierunku:) podzieliłem nawet rachunek maklerski, żeby było łatwiej.
O wreszcie coś do ciebie dotarło coś co si się tłumaczy od 5 lat, a mianowicie że jesteś poszkodowany. Ale wcale nie przez Wronę.
Dnia 2025-08-23 o godz. 13:46 ~Hillela napisał(a): > Powiadają że biorą kasę kpo i magazyny zaczną robić lub kopi sobie Wrona Jacht
A gdzie tak powiadają? Pod Dino? Daj spokój bo zaraz będzie vincent biegał z tym twoim fake, a już lepiej jak sam wymyśla informacje "z pierwszej ręki"
Jasne helmut, Wrona czysty jest. Podobnie jak ty i twoi ziomale, co biorą kołdry ręczniki i parawany z pensjonatów, bo to przecież prezent dla nich:) Ta sama mentalność:)
To w Fakcie też wyczytałeś buahahahaha? Ale wiesz że właścicielem Faktu są Niemcy i taki artykuł napisali ciekawe dlaczego? Nigdy z biedy nie wyjdziesz nigdy. Nie potrafisz myśleć.
Już Jarosław zrobi z wami porządek:) A potem podrzucimy wam trochę przedsiębiorczych ludzi z Polski by pokazać jak prowadzić biznez. Wstyd nam za Rafako, Rafamet, nawet Henkel od was się wynosi:) Niedługo braknie ci na kolorowe shoty:)
Spokojnie mamy ryżego kundelka należącego do naszego Kanclerza szczeka tak jak mu każemy, czyli tak jak ty kiedy short tobą manipuluje. Co tam ciekawego jeszcze w Fakcie wyczytałeś? Periodyk na twoim poziomie :)
Tak ją urabiał, że oddaliście nam cały przemysł cukrowy, cementowy oraz stoczniowy :) Za to pan Tusk wyszarpał dla was możliwość zbierania szparagów i skręcania pralek w dotowanych przez Polskę Niemieckich montowniach. Nawet twoją ulubioną gazetę żeście nam oddali ;) A właśnie ten ręcznik który prasujesz na zdjęcie gdy odebrałeś żelazko to ten o którym piszesz?