Do walnego jeszcze pewnie podpompują kurs. Zawsze ktoś będzie potrzebował trochę więcej akcji żeby mieć jakiś głos. Po walnym liczę na uspokojenie i powolną jazdę do góry. Spółka wychodzi na prostą a kurs pozostaje mocno zdołowany.
Dużo tutaj piszą o robieniu kółek. Pewnie można i tak. Osobiście uważam że Euco to spółka do potrzymania a najlepiej do zapomnienia na jakiś czas. Za rok będą tutaj inne poziomy a 10 to będzie tylko krótki przystanek w drodze na prawdziwe szczyty.
Może tak, chociaż myślę że ci którzy opanowali nerwy i nie pozbyli sie papiera ze stratą, mają jeszcze duże szanse na zarobek. Spółka będzie grana. I to wysoko...
O tym właśnie myślę. Spekuła to hyperion w Zatorze. Jak poszaleją i pójdą przyjdzie czas na bardziej racjonalną i stabilną zwyżkę, a nie jazdy góra dół, góra dół.
Jak go zwał to mniej ważne czy z Zatoru czy z Płocka,chłopiny chcieli pozbierć taniej na kolejne koło i tyle,nie tylko tutaj takie cuda się zdarzają trzeba tylko z tego umjejętnie korzystać ..
A tak trochę z innej beczki... Jakie zakładacie scenariusze w krajobrazie wokół EUCO po walnym? Tak na spokojnie, bez śmieć, trup itp. Merytorycznie...
Wszystko zalezy czy przeglosuja emisje.Na dzien dzisiejszy trudno powiedziec bo glowni nie maja 1/3 kapitalu zeby ja klepnac no chyba ze maja to na innych podprogowych kontach rodziny .We wrzesniu wypada 3 rata ugody .