Gdyby brać na serio te wpisy, trzeba byłoby założyć, że wśród akcjonariuszy CDR są sami neurotycy - każdy wzrost rodzi euforię, a każdy spadek depresje. Wszyscy jednak wiemy, że głupcy są najgłośniejsi, choć (mam nadzieję) w mniejszości
Nie widziałeś pierwszego posta - nie wiesz na jakie chamstwo odpowiadam - co do 20 lat to prawda - narcyzm? Policz sobie 20 lat doświadczenia w pracy +studia - która kobieta o zapędach narcystycznych przyzna się do tylu lat
Uważam, że odpowiadanie chamstwem na chamstwo (tak, takie deprecjonujące rzeczy, które napisałaś, zaliczyłbym jako chamstwo) to spirala, z której zawsze warto się wyrwać. Polecam.
A co do narcyzmu, to chodziło mi o całą wzmiankę, całe zdanie - mam tyle doświadczenia, widziałam już wszystko, wiem więc na pewno więcej niż te śmieszne biedaki z 10 akcjami. Brzmi to jak przekonanie o własnej wyższości, prawda? I to takie wręcz gardzące innymi.
Nie opowiadaj o neurotykach bo som tu ludzie co wierzom w Reduw bo ich kochajom i wiedzom że dadzom nam bogactwo a jak akcje spadajom to dobieramy po taniości!!!!