• Neurotycy Autor: ~rusałka [31.61.246.*]
    Gdyby brać na serio te wpisy, trzeba byłoby założyć, że wśród akcjonariuszy CDR są sami neurotycy - każdy wzrost rodzi euforię, a każdy spadek depresje. Wszyscy jednak wiemy, że głupcy są najgłośniejsi, choć (mam nadzieję) w mniejszości
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.233.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.159.185.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Neurotycy Autor: ~krazinski [83.27.109.*]
    Co ty wiesz o neurotykach?
  • Re: Neurotycy Autor: ~rusałka [93.159.185.*]
    Pytasz o chlopców bojących się każdego dna o drobne w kieszonkach przykrótkich spodenek ? 20 lat w tym pracuję Wiem prawie wszystko
  • Re: Neurotycy Autor: ~Regis [93.159.55.*]
    Zrównując neurotyczność z byciem głupcem, sam(a) o sobie dajesz nie najlepsze świadectwo. A wzmianka o 20 latach trąci narcyzmem.
  • Re: Neurotycy Autor: ~rusałka [93.159.185.*]
    Nie widziałeś pierwszego posta - nie wiesz na jakie chamstwo odpowiadam - co do 20 lat to prawda - narcyzm? Policz sobie 20 lat doświadczenia w pracy +studia - która kobieta o zapędach narcystycznych przyzna się do tylu lat
  • Re: Neurotycy Autor: ~Regis [188.121.2.*]
    Uważam, że odpowiadanie chamstwem na chamstwo (tak, takie deprecjonujące rzeczy, które napisałaś, zaliczyłbym jako chamstwo) to spirala, z której zawsze warto się wyrwać. Polecam.

A co do narcyzmu, to chodziło mi o całą wzmiankę, całe zdanie - mam tyle doświadczenia, widziałam już wszystko, wiem więc na pewno więcej niż te śmieszne biedaki z 10 akcjami. Brzmi to jak przekonanie o własnej wyższości, prawda? I to takie wręcz gardzące innymi.
  • Re: Neurotycy Autor: ~śmieszne [37.109.4.*]
    Hahaha,typiara ma 20 lat doświadczenia w branży jakiejś tam i spędza czas na forum bankiera. IKS DE! hahahaha
  • Re: Neurotycy Autor: ~AkcjoMariusz [5.184.242.*]
    Nie opowiadaj o neurotykach bo som tu ludzie co wierzom w Reduw bo ich kochajom i wiedzom że dadzom nam bogactwo a jak akcje spadajom to dobieramy po taniości!!!!
[x]
CDPROJEKT 1,02% 256,30 2025-09-26 17:01:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.