Szorty sprzedają za grosze w promocji akcje które będą szybko rosły i będą musieli odkupić tym samym będą podbijać cenę wystarczy poczekać teraz banki opuszcza kapitał będzie wchodził w CCC w promocji jest to super sprawa z szorty robią dobrą robotę a czy na tym dobrze wyjdą przekonają się kolejny raz
Quba nie spamuj proszę forum "podnietkami o wzrostach". Pisz rozsądnie lub wcale, na pepco też tak robiłeś i nie przyniosło Ci to pogłosu delikatnie mówiąc.
Dobrze, że ten short skłiz przynajmniej przełożył na przyszły tydzień, bo już jestem w drodze i ominęłoby mnie takie widowisko... Pocztówka z drogi do roboty :) Ortex dziś inni podają.
Tu nie ma nic o wzrostach bo są spadki i to duże i czas na odbicie. Myślisz że jak pracujesz dla shorta nie wiem ile ci tam płaci i spamujesz na wszystkich forach bez ciebie taki inwestor przestań żal. Ja jestem tam gdzie zawsze można zarobić i tutaj też jestem tego pewny cena którą oferują teraz akcje CCC jest bardzo dobra do zakupu a nie do sprzedaży co robi twój pracodawca. Będzie musiał odkupić żeby oddać te akcje. Do tego ucieczka z banków i nikt nie będzie tutaj szukał nowych giełd tylko promocji do zarobienia na tej giełdzie a CCC jest dobrym miejscem
Moim skromnym zdaniem jest kilka czynników: 1/ za dużo chętnych na akcję przy kursie poniżej 170. 2/ niski kurs dolara który będzie wpierał W20. 3/ obniżki stóp u nas do końca roku, co będzie wspierało takie firmy z W20 jak CCC. 4/ mocne fundamenty CCC. A jak będzie to się okaże.
I pytanie za 100 pkt. Co z kapitałem który opuszcza banki ? . Wyniesie się z GPW czy zmieni podmioty zainteresowania ? Moim zdaniem przy tak niskim kursie dolara oraz amerykańskiej polityce na osłabianie dolara to ten kapitał pozostanie na GPW. Już niebawem się okaże .
Dnia 2025-08-22 o godz. 19:47 ~StefanBurczyMucha napisał(a): > Ath przed nami. Usa rekordy dzisiaj, a u nas wig20 -4,6%. Zrytakasia znowu zniknie na pol roku.
USA bija rekordy CCC podąży za nimi , systematyczny wzrost kursu przed nami, kto sie spóźni na peron może wybrać ALTE tutaj wzrost powinien siegnąć nawet 1000%