• Minus! Autor: ~SprytnaKasia [139.28.41.*]
    Brawo chłopaki! Ani procenta do przodu
  • Re: Minus! Autor: ~Quba [37.109.33.*]
    Szorty sprzedają za grosze w promocji akcje które będą szybko rosły i będą musieli odkupić tym samym będą podbijać cenę wystarczy poczekać teraz banki opuszcza kapitał będzie wchodził w CCC w promocji jest to super sprawa z szorty robią dobrą robotę a czy na tym dobrze wyjdą przekonają się kolejny raz
  • Re: Minus! Autor: ~RynkowyGombo [83.31.166.*]
    Kapitał mądralo nie opuści banków tylko całą GPW.
  • Re: Minus! Autor: ~Drab [37.47.239.*]
    Quba nie spamuj proszę forum "podnietkami o wzrostach". Pisz rozsądnie lub wcale, na pepco też tak robiłeś i nie przyniosło Ci to pogłosu delikatnie mówiąc.
  • Re: Minus! Autor: ~ka [89.107.157.*]
    Dobrze, że ten short skłiz przynajmniej przełożył na przyszły tydzień, bo już jestem w drodze i ominęłoby mnie takie widowisko...
    Pocztówka z drogi do roboty :)
    Ortex dziś inni podają.
  • Re: Minus! Autor: ~Quba [178.42.110.*]
    Tu nie ma nic o wzrostach bo są spadki i to duże i czas na odbicie. Myślisz że jak pracujesz dla shorta nie wiem ile ci tam płaci i spamujesz na wszystkich forach bez ciebie taki inwestor przestań żal. Ja jestem tam gdzie zawsze można zarobić i tutaj też jestem tego pewny cena którą oferują teraz akcje CCC jest bardzo dobra do zakupu a nie do sprzedaży co robi twój pracodawca. Będzie musiał odkupić żeby oddać te akcje. Do tego ucieczka z banków i nikt nie będzie tutaj szukał nowych giełd tylko promocji do zarobienia na tej giełdzie a CCC jest dobrym miejscem
  • Re: Minus! Autor: ~Jan [193.201.36.*]
    a ja napiszę inaczej. Ucieczka kapitału z GPW przy tak niskim kursie dolara jest mało prawdopodobna, wręcz niemożliwa
  • Re: Minus! Autor: ~Jan [85.115.35.*]
    Brawo. Chłopaków poznaje się po tym jak kończą a nie jak zaczynają :)
  • Re: Minus! Autor: ~Jan [85.115.35.*]
    ~SprytnaKasia, powtarzaj każdego dnia. dobrze idzie. dzięki :)
  • Re: Minus! Autor: ~SprytnaKasia [139.28.41.*]
    Muszę przyznać Janie że malapety nie dały dziś rady. Martwi mnie że pozycje krótkie rosną a kurs stoi w miejscu.
  • Re: Minus! Autor: ~Jan [85.222.41.*]
    Moim skromnym zdaniem jest kilka czynników: 1/ za dużo chętnych na akcję przy kursie poniżej 170. 2/ niski kurs dolara który będzie wpierał W20. 3/ obniżki stóp u nas do końca roku, co będzie wspierało takie firmy z W20 jak CCC. 4/ mocne fundamenty CCC. A jak będzie to się okaże.
  • Re: Minus! Autor: ~Jan [85.222.41.*]
    I pytanie za 100 pkt. Co z kapitałem który opuszcza banki ? . Wyniesie się z GPW czy zmieni podmioty zainteresowania ? Moim zdaniem przy tak niskim kursie dolara oraz amerykańskiej polityce na osłabianie dolara to ten kapitał pozostanie na GPW. Już niebawem się okaże .
  • Re: Minus! Autor: ~Verso [94.64.161.*]
    Pójdzie w CCC RAINBOW I spółki z KPO
  • Re: Minus! Autor: ~StefanBurczyMucha [188.146.32.*]
    Minus rozumus zrytusKasius. Robiaca loda bzymkowi.
  • Re: Minus! Autor: ~vodeh [89.229.208.*]
    od poniedziałku systematyczny wzrost w kierunku 250 zł
  • Re: Minus! Autor: ~StefanBurczyMucha [188.146.32.*]
    Ath przed nami. Usa rekordy dzisiaj, a u nas wig20 -4,6%. Zrytakasia znowu zniknie na pol roku.
  • Re: Minus! Autor: ~vodeh [89.229.208.*]
    Dnia 2025-08-22 o godz. 19:47 ~StefanBurczyMucha napisał(a):
    > Ath przed nami. Usa rekordy dzisiaj, a u nas wig20 -4,6%. Zrytakasia znowu zniknie na pol roku.

USA bija rekordy CCC podąży za nimi , systematyczny wzrost kursu przed nami, kto sie spóźni na peron może wybrać ALTE tutaj wzrost powinien siegnąć nawet 1000%
[x]
CCC -0,13% 116,70 2025-12-23 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.