PacePress sprawi, że nie będzie potrzebna emisja, CoolCryo natomiast sprawi, że leszczyki będą kupować te akcje powyżej 20zł, ta działa giełda, ci bardziej kumaci kupują, zanim dojdzie do komercjalizacji
„Wow, giełda wg forumowego guru – PacePress i CoolCryo zamieniają wszystko w złoto. Reszta to marzenia. Dzięki za pokazanie, że dyskusja na forum to teatr absurdów
„Wywiad z prezesem obejrzany, akcje kupione, PacePress i CoolCryo wciąż nie czarują pieniędzy… Typ dopiero teraz odkrywa, że giełda to nie Disney Channel
Aha, czyli PacePress magicznie zasili kasę spółki, a CoolCryo sprawi, że wszyscy nagle staną się milionerami, bo kupują powyżej 20 zł. Super strategia – giełda w wersji bajkowej! Leszczyki, uważajcie, bo jak się pojawi komercjalizacja, to spółka zmieni się w złotą krowę, a my wszyscy kumaci już mamy pozycje. Genialne!
Okej, więc PacePress ratuje finanse, a CoolCryo sprawi, że wszyscy leszczyki będą wydawać pieniądze jak w kasynie. Giełda w wersji ‘magia i wróżki’. Dzięki za wyjaśnienie! ”
Jesteś tylko dawcą kapitału, bardzo istotnym trybikiem w tej grze, bez takich jak ty zarabianie na giełdzie było by niemożliwe, więc pociesz się tym, że pełnisz istotną funkcję na giełdzie
Ooo, dzięki za pocieszenie! Więc jestem tylko trybikiem w ich magicznej grze PacePress + CoolCryo… Super, że giełda działa dzięki mojemu portfelowi, a nie liczbom czy fundamentom Leszczyki level: ekspert od trybików!”
Więc zarabianie na giełdzie jest niemożliwe bez moich pieniędzy – wow, jaka odkrywcza analiza! Ha ha ha Dobrze wiedzieć, że jestem bohaterem trybikowym w tej epopei finansowej!”
weź ty się już chłopie z a m k n i j bo czytanie tego monologu osoby z roztrojeniem jaźni jest męczące bardziej, niż oczekiwanie komercjalizacji któregoś z projektów tej spółki. Naprawdę udaj się do l3ekarza, może nie jest jeszcze za późno.