Taki werdykt rynku po prezentacji tego słabiutkiego cinemtika. Niestety ten lichy trailer nawet sie nie umywa do emocji, które wzbudził trailer zapowiadający jedynkę. Jeśli tu już zaciskają pasa to co będzie z gameplayem? Tymczasem konkurencja silniejsza niż kiedykolwiek. Ciężkie czasy dla CIG i akcjonariuszy nadchodzą. BTW kiedy zwrot kosztów LotF? Ktoś coś? Za chwilę dwa lata od premiery miną...
Trailer jest słabiutki... pamiętam jak 3 lata temu grzaliśmy się jedynką i jak kurs szedł do góry pod ten filmik a teraz strach było patrzeć i gry nie będzie na steam? to już jest koniec... ciekawe kiedy AOF pryśnie z pokładu...
Dnia 2025-08-22 o godz. 10:24 ~Moro napisał(a): BTW kiedy zwrot kosztów LotF? Ktoś coś? Za chwilę dwa lata od premiery miną...
serio interesuje Cię to ? ja to mam w nosie. Ja gram pod spekulacyjny zarobek pod premierę później ta spółka może iść nawet do piachu lotto mi to. Ale ..... jeśli w końcu "zaskoczą" i wyprodukują grę z prawdziwego zdarzenia która w końcu zbierze dobre recenzje to tym lepiej dla spółki jak i dla akcjonariuszy.
A to myślisz że standardowy gracz jest również wielkim akcjonariuszem? Że każdy jeden gracz na świecie który zobaczy trailer rzuca się na GPW jak małpa żeby wykupić akcje? xD niech te miliony graczy kupi grę. A niechaj się im nawet nie podoba, trudno. Niech tylko firma pokaże zyski i my na tym skorzystamy.
Co ty wygadujesz za bzdury, że trailer był słabiutki. Stoi na wysokim poziomie, chociaż na pewno nie dorównuje temu z jedynki.
To co się liczy to gameplay, a nie trailery.