Spadki są w zasadzie oczywiste po tym co widzimy, ale też gdyby wszystko co oczywiste na giełdzie zawsze się sprawdzało, wszyscy byliby co najmniej milionerami.
No mnie to nie na pała optymizmem, rozumiem, że wyniki w dół i to czemu, każda z obszarów działalności jest ok na tyle by inwestować ale problem jest taki, że każdy liczył ze bedzie dobrze albo bardzo wiec jak jest ok nawet z dobra perspektywą to nie ma komu zwiekszać tego popytu. Z doświadczenia wiem, że jak jest chce zarobienia nastu krotności to pierw trzeba sie trochę nadenerwować i niestety nacierpieć z kursem
Dnia 2025-08-25 o godz. 11:51 ~LF napisał(a): > No mnie to nie na pała optymizmem, rozumiem, że wyniki w dół i to czemu, każda z obszarów działalności jest ok na tyle by inwestować ale problem jest taki, że każdy liczył ze bedzie dobrze albo bardzo wiec jak jest ok nawet z dobra perspektywą to nie ma komu zwiekszać tego popytu. Z doświadczenia wiem, że jak jest chce zarobienia nastu krotności to pierw trzeba sie trochę nadenerwować i niestety nacierpieć z kursem
TEŻ TAK UWAŻAM, ZAWSZE MOZNA SIĘ CZAROWAĆ, ALE JA INWESTUJĘ WE WZROSTY, A TU TEGO NIE WIDZĘ. A JAK NIE WIDZĘ, TO NIE INWESTUJĘ. TAKIE PODEJŚCIE, TO BIZNESOWE PODEJŚCIE. MÓGŁ BYM TO DZWIGNĄĆ, ALE CO Z TEGO BYM MIAŁ? JAK UWAŻA SZANOWNA PANI DOMINIKA KULCZYK? MOŻEMY DYSKUTOWAĆ?