Widzę, że uderz w stół nożyce się otworzą. Brawo z odwagę. Po odcięciu prawa poboru kupisz. No to jest odcięte, kupuj. Człowieku ta nowa emisja to wejdzie do obrotu może za pół roku, a może za rok. Tu sami historycy co żyją kursem przeszłości albo futuryści i marzyciele.
Dalej nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Do tego nigdzie nie pisałem że kupie, pisałem jak będzie wyglądał kurs po dopuszczeniu. Narysuj nam więc świetlaną przyszłość, 3 lata już są na rynku, a w ostatnim czasie kurs stracił 80% i to w branży "militarnej", ja wiem dlaczego, a ty napisz dlaczego uważasz, że zarobisz, jakie są tu fundamenty ?
Fakty są takie, że takie trole jak ty siedzą tutaj i szkalują spółkę, bo chcą tanio kupić. Ale idzie im nie po drodze i ich teorie się nie sprawdzają wiec odwracają kota ogonem i zarzucają innym nie rozumienie czegoś. Poza tym nie jesteś pępkiem świata, pisząc ten post nawet nie pomyślałem o tobie, jest mnóstwo tego typu wpisów, że ktoś sobie zaraz po odcieciu kupi, ale jesteś narcyzem i myślisz tylko o sobie. Świat nie kręci się wokół ciebie. Ale skoro się odezwałeś, to jak mówie powiedzenie, uderz w stół a nożyce się otworzą i najwyraźniej się otworzyły. A jak chcesz żebym ci zrobił wykład o fundamentach, to musiałbyś mi zapłacić, nie będę ci za darmo ciężko zdobytej wiedzy giełdowej przekazywał. Poza tym dlaczego mnie pytasz, takiego co nie umie czytać ze zrozumieniem? Śmieszny jesteś.
Haha tylko ja tu jestem od początku tej spółki a ty ile ? Miesiąc dwa ? I zachowujesz się jakbyś postradał wszystkie rozumy świata. Niejednokrotnie już pisałem że nie mam zamiaru kupować akcji tej spółki, pisałem też dlaczego tu jestem. Poczytaj, może się czegoś dowiesz.