• Mądrale Autor: ~marcinms2 [192.109.85.*]
    Gdzie się schowały te mądrale co mówiły że sobie kupią po dniu odcięcia za marne grosze? Heh, naiwniacy.
  • Re: Mądrale Autor: ~Mlm [37.225.85.*]
    Nie przekrecaj kota ogonem. Pisałem po dopuszczeniu emisji do obrotu, wszystko jest napisane wystarczy przeczytać ze zrozumieniem.
  • Re: Mądrale Autor: ~marcinms2 [192.109.85.*]
    Widzę, że uderz w stół nożyce się otworzą. Brawo z odwagę. Po odcięciu prawa poboru kupisz. No to jest odcięte, kupuj. Człowieku ta nowa emisja to wejdzie do obrotu może za pół roku, a może za rok. Tu sami historycy co żyją kursem przeszłości albo futuryści i marzyciele.
  • Re: Mądrale Autor: ~Mlm [37.225.85.*]
    Dalej nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Do tego nigdzie nie pisałem że kupie, pisałem jak będzie wyglądał kurs po dopuszczeniu. Narysuj nam więc świetlaną przyszłość, 3 lata już są na rynku, a w ostatnim czasie kurs stracił 80% i to w branży "militarnej", ja wiem dlaczego, a ty napisz dlaczego uważasz, że zarobisz, jakie są tu fundamenty ?
    Fakty są takie, że takie trole jak ty siedzą tutaj i szkalują spółkę, bo chcą tanio kupić. Ale idzie im nie po drodze i ich teorie się nie sprawdzają wiec odwracają kota ogonem i zarzucają innym nie rozumienie czegoś. Poza tym nie jesteś pępkiem świata, pisząc ten post nawet nie pomyślałem o tobie, jest mnóstwo tego typu wpisów, że ktoś sobie zaraz po odcieciu kupi, ale jesteś narcyzem i myślisz tylko o sobie. Świat nie kręci się wokół ciebie. Ale skoro się odezwałeś, to jak mówie powiedzenie, uderz w stół a nożyce się otworzą i najwyraźniej się otworzyły. A jak chcesz żebym ci zrobił wykład o fundamentach, to musiałbyś mi zapłacić, nie będę ci za darmo ciężko zdobytej wiedzy giełdowej przekazywał. Poza tym dlaczego mnie pytasz, takiego co nie umie czytać ze zrozumieniem? Śmieszny jesteś.
  • Re: Mądrale Autor: ~Mlm [37.225.87.*]
    Haha tylko ja tu jestem od początku tej spółki a ty ile ? Miesiąc dwa ? I zachowujesz się jakbyś postradał wszystkie rozumy świata. Niejednokrotnie już pisałem że nie mam zamiaru kupować akcji tej spółki, pisałem też dlaczego tu jestem. Poczytaj, może się czegoś dowiesz.
  • Re: Mądrale Autor: ~Tyle_w_temacie [83.29.145.*]
    Akcje z nowej emisji wejdą do obrotu za pół roku lub rok ? No to gratuluję zamrożenia gotówki a raczej współczuję.
    Słyszałeś o czymś takim jak inwestycja? Pół roku czy rok to dużo?
  • Re: Mądrale Autor: ~Mareen [93.157.117.*]
    wejdą w ciągu 30 dni wiec co się napalacie na 6 miechów
[x]
MILISYS -2,01% 0,29 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.