• Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~yanki [79.190.223.*]
    chyba wszystko idzie w dobrym kierunku.
    Udzielenie pożyczki Emitentowi przez akcjonariusza
    Podstawa prawna
    Art. 17 ust. 1 MAR - informacje poufne.
    Treść raportu:
    Zarząd Klabater S.A. ["Emitent, "Spółka"] informuje o zawarciu w dniu 21.08.2025 r. umowy pożyczki ["Umowa Pożyczki"] z M. Nowak Fundacją Rodzinną ["Fundacja Rodzinna"] będącą akcjonariuszem Spółki. Przedmiotowa pożyczka została udzielona do maksymalnej kwoty 1.000.000,00 zł. Wypłaty poszczególnych transz pożyczki będą następowały w wysokościach i terminach ustalanych między Spółką a Fundacją Rodzinną.

Umowa Pożyczki została zawarta na okres 24 miesięcy. Strony ustaliły, iż łącznie ze spłatą kwoty pożyczki, Emitent zapłaci Fundacji Rodzinnej odsetki w wysokości 12%.

Pozyskane z pożyczki środki zostaną przeznaczone przez Emitenta na realizację głównych celów strategii Spółki.
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~difihuho [89.67.108.*]
    Taaa...dobrze idzie pozyczka na 12% i to w ratach na caly 1 milion buahaha ta spolka to kolejna wydmucha
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~Nowy [78.11.66.*]
    Nie wydaje mi się aby była to wydmucha bo raczej fundacją rodzinna nie utopiłaby miliona w wydmuche. Miesieczna rata to niecale 50 tyś zł więc nie powinno to być dużo dla spółki która obiecuje zlote góry. Miałem rację że wszystko było już w cenie a info o pożyczce to bedzie motyw korekty. W końcu w krótkim czasie urosło z 30 gr na 1,75 więc wiecznie rosnąć nie może. Ciekawe co będą teraz pisać daszek i truskawka. Napewno obrócą te info w jakas piękną historię i śmiesznie się będzie to czytac. Ewentualnie zamilkna na trochę i powiedzą że mają swoje życie w nie tylko forum. Jakby daszek był wczoraj na walnym to by wiedział o pozyczce i dałby znać swoim wyznawcom. A nie zapomniałem on napewno wiedział ale pewnie nie mógł nic powiedziec przed oficjalnym komunikatem. I ta ściema że ktoś będzie zwiększał zaangażowanie. Niezly z niego kabareciarz.
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~Truskawka [31.60.122.*]
    Mi to się śmiać chce z twoich wypocin :)
    Ja jestem zadowolony bardzo zmroku wydarzeń
    10pln wkrótce
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~daszek [171.22.91.*]
    Dnia 2025-08-22 o godz. 09:21 ~Nowy napisał(a):
    > Nie wydaje mi się aby była to wydmucha bo raczej fundacją rodzinna nie utopiłaby miliona w wydmuche. Miesieczna rata to niecale 50 tyś zł więc nie powinno to być dużo dla spółki która obiecuje zlote góry. Miałem rację że wszystko było już w cenie a info o pożyczce to bedzie motyw korekty. W końcu w krótkim czasie urosło z 30 gr na 1,75 więc wiecznie rosnąć nie może. Ciekawe co będą teraz pisać daszek i truskawka. Napewno obrócą te info w jakas piękną historię i śmiesznie się będzie to czytac. Ewentualnie zamilkna na trochę i powiedzą że mają swoje życie w nie tylko forum. Jakby daszek był wczoraj na walnym to by wiedział o pozyczce i dałby znać swoim wyznawcom. A nie zapomniałem on napewno wiedział ale pewnie nie mógł nic powiedziec przed oficjalnym komunikatem. I ta ściema że ktoś będzie zwiększał zaangażowanie. Niezly z niego kabareciarz.

Może i jestem kabareciarzem, ale ty zostałeś wlaśnie oficjalnie forumowym błazenkiem..
    Nie domagaj się tak bardzo mojej atencji, nie będę tracił czasu na takie indywidum.
    Pszczoły nie tracą czasu na tłumaczenie muchom, że miód jest lepszy od gó....na.. ;)
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~Robercik [193.28.84.*]
    Rzeczywiscie korekta pelna geba, nie wiem czy widizales arkusz rano jaki byl pusty. Jezeli tylko Nowak i reszta zechce to bedzie pusty do 5 zl i wtedy kilkaset tys zl i jestesmy na zupelnie innych poziomach, obecne batony ponizej 1,70 dobitnie utwierdzaja mnie w fakcie ze to juz koncowka zbierania
    A dzisiaj górne widły
    Tylko nie wiem czy raz tylko czy może 2
    Hmmm
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~Śmiech [86.183.157.*]
    No raczej aby dolnych nie było haha
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~Polak [85.146.35.*]
    Nowymi śmiech biedaki do biedronki na półki wykładać !
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~Tylkopytom [104.28.114.*]
    To w banku nie można taniej?
    Myślałem że firmy z dobrą historią otrzymają na lepszych warunkach.
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~asfgh [37.31.155.*]
    zarobił na leszczach to ma z czego pożyczać...
  • Re: Nowak pożycza kasę spółce Autor: ~Zeus [176.1.196.*]
    Lepiej ze pozyczaja kase niz jak na wielu wydmuszkach nic innego tylko emisja akcji...Polska gielda powinna nosic nazwe Emisja bo to kazdej spolce w krew weszlo nic nie produkowac procz akcji...tutaj chociaz poki co dodruku nie bedzie
[x]
DEFENCEH 0,00% 1,06 2025-11-24 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.