• Baczna obserwacja wskazana Autor: ~Fun [188.146.152.*]
    Patrzcie i analizujcie.. Wnioski same się nasuwają..
  • Re: Baczna obserwacja wskazana Autor: ~Makler [95.214.217.*]
    Nie ma co analizować już dawno przedstawiałem scenariusz. January wie co robi. Tylko obstawiałem, że wybicie będzie na spekulacji a jednak robią solidny fundament. A dzięki niskiemu free float łatwo będzie zrobić duży skok
  • Re: Baczna obserwacja wskazana Autor: ~Makler [194.233.101.*]
    Matul też wizjoner z pomysłem i myślę, że po wybiciu i tym jak January zarobi to ta spółka ma dalszy potencjał
  • Re: Baczna obserwacja wskazana Autor: ~VR [46.112.74.*]
    Nie wiadomo, czy January nadal trzyma akcje VR Factory – w 2021 zszedł poniżej 5%, więc dziś równie dobrze może mieć 4,99% jak i 0%. Faktem jest, że model biznesowy VRF idealnie wpisuje się w strategię JR Holding, więc nie można wykluczyć, że kiedy spółka dowiezie premiery i pokaże sprzedaż, wróci on jako większy inwestor. To mogłoby oznaczać naprawdę duże ruchy, a wyjście z poziomów groszowych dopiero przed spółką. Zastanawia też cisza w temacie przejęcia Skillmersion i co dalej z Real Boxing 3 VR, bo od term sheet minęło już prawie 5 miesięcy.
    Możesz być pewny, że jak był to wróci a nawet nigdzie nie znikną. Wiem jak ten pan działa i to już było
    Jestem tu od razu od połączenia. Prześledź sobie historię one more level historię vr factory i wnioski nasuną się same
[x]
VRFACTORY 1,61% 0,25 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.