• ESPI Autor: ~5PLNy [92.40.175.*]
    mamy na forum dwóch stękaczy: MC60 i pejsata Marysia velKamil, którym jest wiecznie źle: bo nie ma 15 zł na kursie
  • Re: ESPI Autor: ~rici [77.111.246.*]
    ........ bo Stelmachowa sprzedaje
  • Re: ESPI Autor: ~5PLNy [92.40.175.*]
    haha widzę że kumacie czaczę.

........ bo Grucha przybił muchę w kiblu z Piaskiem bo miał paszport Polsatu.

To typowe ZAWISTNE Polaczki = omijać ich wypowiedzi szerokim łukiem.

p€j$atak Marysiu buduj ten wychodek na wichurze to MC60 będzie miał gdzie klocka po$tawić a nie $ra po polach i na forum.
  • Re: ESPI Autor: ~Xxx [88.156.138.*]
    • cit dla banków 30 proc. w 2026 roku,  26 proc. w 2027 roku co bezpośrednio przełoży się na inwestycje banków w IT aby podnieść koszty i nie płacić tak wysokich podatków w wymienionych latach
  • Re: ESPI Autor: ~MC60 [31.0.49.*]
    Piszcie prawdę i tylko prawdę. Nie kombinujcie i nie dywagujcie. Kupiłem pod wasze newsy i jest słabo a glowni udziałowcy wywalają. Dlaczego? Kolejne rafako czy stgroup?
  • Re: ESPI Autor: ~Marysia [83.6.222.*]
    Przecież któryś z tych cwaniaczków napisał w innym wątki, że nabrał towaru po 1,2x. Chyba nie wierzysz, że nie sprzedawał między 4 a 5 i czekał na gruszki na wierzbie? Pamiętaj, jak piszą, że jest świetnie to znaczy, że wywalają, jak piszą, że jest źle to chcą kupić. Mnie jedynie nurtuje co z tym co kupował z ukrytego po 3,90 po pierwszym wybiciu, dokładnie chyba 20 marca.
  • dwa trole Autor: ~5PLNy [92.40.178.*]
    przypominam o trolach na forum:

pejsata Marysia vel Lamil vel EllNino oraz MC60
  • Re: dwa trole Autor: ~Marysia [83.31.219.*]
    Piszesz jak silni razem: jeśli rzeczywistość mówi co innego niż myślę to rzeczywistość jest w błędzie.
  • Re: dwa trole Autor: ~Marysia [83.31.219.*]
    A może raz w życiu napiszesz coś merytorycznego? Może np. odnieś się do wyników? Nie Ty przypadkiem pisałeś w czerwcu, że prezes miał wiedzieć, że drugi kwartał jest lepszy niż cały poprzedni rok?
  • Re: dwa trole Autor: ~MC60 [164.127.213.*]
    Dałem się ogłupić świetlistą przyszłością przepowiadaczy i mam 20% na minusie, a fakty nie są różowe. Spadek zysku, spadek zatrudnienia, emisje dla cwaniaków po 1 GROSZ (tzw. menedżerów) i nędzna dywidenda. Przypomina to STGroup, PBG czy Biomed. To moja wina, nie przeprowadziłem analizy.
  • Re: dwa trole Autor: ~Marysia [5.184.235.*]
    W innym wątku naciągacze snują nierealistyczne wizje i szukają kolejnych jeleni, którzy wezmą od nich akcje jest nie po 5, nie po 4, a po 3 złote.
  • dwa ramole na HAKACH Autor: ~5PLNy [92.40.178.*]
    dwa merytorycznie stękające ramole: MC60 i gejzerowa Marysia wiszą na dobrze osadzonych 20% hakach. jeśli hak by się powiększał to może w końcu stulą mordy
  • Re: dwa ramole na HAKACH Autor: ~Marysia [5.184.235.*]
    Ja nigdy nie wisiałam, a teraz nawet nie mam tych akcji. Jest hossa na zbrojeniówce, po co się tu kisić? A wpadam tu z sentymentu, trochę Was podrażnić.
  • Re: dwa ramole na HAKACH Autor: ~Marysia [5.184.235.*]
    Ale Wam życzę, żebyście doczekali kilkudziesięciomilionowych zysków, dywidend w pełnych złotych i kursu kilkadziesiąt zł.
  • Re: ESPI Autor: ~MC60 [31.0.51.*]
    Nie ma nawet 5. Ciągle spada i tak do ceny debiutu. Nie martwię się, dokupię drugie tyle. Na Rafako też miało być pięknie. Badajcie o siebie. Pozdrawiam.
  • stękacze: Marysia = ElllNino = Kamil oraz MC60 Autor: ~kraken [77.111.246.*]
    wielonikowa Marysia=ElllNino=WujCiWPupcię=Kamil juź stękać zaczęła na DRF a wcześniej na PCF bo forumowicze jà wyniuchali. Kamilek bo takie jest prawdziwe imię już przywitał się z panami KNF w garniturach. teraz jeszcze forumowicze go odnaleźli na Fintechu a tam juź proki się kręci.
    Kamil smaruj już xD cebulą
[x]
XPLUS 1,53% 2,65 2025-10-03 15:47:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.