Skoro prezes kupuje to wierzy w spółkę gorzej gdyby sprzedawał . Na tym walorze to już nic nie rusza inwestorów , czekam na wyniki za pierwsze półrocze może będzie jakiś pozytywny wpływ 5 10 15 a jak nie teraz to spewnością później mam czas . Pewne jest to że promocja trwa
Dnia 2025-08-21 o godz. 22:21 ~Cezar napisał(a): > Skoro prezes kupuje to wierzy w spółkę gorzej gdyby sprzedawał .
Taka drobna uwaga - prezes kupił 120k po 5,16 , ostatni raz powyżej 5,16 było w lutym , od tej pory przemieliło się prawie 1mln akcji. Teraz nikt po 4,90 20k nie chce kupić. Jaki z tego wniosek. Na parkiecie przerzucają między sobą i tak samo w pakietowych a kurs dla nas jest jaki jest. Prezes może od nas kupić ale jakoś nie chce. Nie wiem jak długo to potrwa ale strasznie zepsuty jest wizerunek spółki skoro wszystko jest tak dobrze a kurs jest taki słaby...
Oby się tylko nie ziścił czarny scenariusz czyli wycofanie spółki z giełdy. Oni mają już tyle tych akcji, że mogą zrobić wykup w okolicach 5zł.
Niepokoi mnie bardzo mała ilość skupowanych akcji w ostatnich miesiącach. Pan Misztal ma jakiś plan, o którym rynek nie wie. To co piszą " znawcy", to tylko spekulacje.
Korekta do 6170 na sp 500 w grze . Na GPW bez banków trudno będzie o nowe szczyty .Monnari przespało hossę zobaczymy jak na spadkach się zachowa jedyna nadzieją w tym że wyniki za 1 półrocze będą dobre i nadrobi stracony czas później .
Stany dopiero przed jakimś spadkiem i trudno powiedzieć jeszcze jakim ale nie a GPW już 10 procent na minusie od szczytu Monnari nie spada ale nie rosło , wolałbym aby rosło z giełda i spadało z giełda a tak to może znowu stać gdy giełdy będą odbijać , giełdy globalne rosły pod zakończenie wojny pod cła wyniki już pora na korektę . A końca wojny dalej nie widać
Amerykańskie byki wczoraj skontrowały podaż więc znowu jakieś odbicie się szykuje ale bez rekordów ,może podejście tylko pod szczyty będzie . Ale większą korekta wisi w powietrzu jak nie przed FED to może później . Na Monnari gra na wykończenie nie spada gdy rynek się wali spada gdy rynek odbija .