Nie znasz sie. Src Ci powie, że tu jest mega perła, a OML nie potrafi robić gier bo jest współwydawca. Qubic to ma portfolio i tu będzie grane, łooo Panie...
Napisał na forum OML, że jednak wydawca, a jak wywaliło trójkąt górą, to nagle siedzi cichutko. No jasne, zaraz napisze, że nic to bo i tak zleci szybko na groszówki.
OML dopiero zaczyna wzrosty i marketing jaki odpalili przełoży się bardzo szybko na pozycję na wishlistach, a później na realna sprzedaż. O grze pisze Forbes, wiele kanałów branżowych na YT, rekordowe odsłony trailera po Gamescom na kanale IGN, portale gamingowe chwała tytuł za oryginalność i nietuzinkowy setup w połączeniu z doskonałą grafiką. Ale co oni tam mogą wiedzieć...
W spółkę z Milutkim, wyżeracze i panowie świata, czego oni już nie pisali, a spółka dno kompletne i od paru miesięcy widać, że ktoś bardzo skraca pozycję że 100% stratą? Ale co ja będę ich uświadamiał, spokojnie czekam na swoją cenę.
Co danus pociąg zaliczył stacje końcowa i wraca a ty przeoczyłes i wyjesz coraz bardziej.... Już możesz skończy i spróbować szczęścia gdzie indziej, jest mnóstwo okazji dla frajerów niepowodzenia......
Ja bym Ci powiedział że nie ma co porównywać spółek. Branża ta sama ale totalnie inny target klienta
A wami to szczerze gardzę bo przypominacie mi typowych pisowskich meneli.
Dla src liczy się raport i przepływ środków, oraz niską kapitalizacja. Jego koniki to Qubic i Jujubee. Choć na Juju to już chyba sam wymięka, bo na forum wkurza się na firmę. Robią jakąś grę 6 lat, niby pojechali na Gamescom i co? OML co trzy lata mega produkt, a obecny będzie mega. Już jest znany, prawie 400tys wyświetleń na kanale IGN. Jakiś czas temu Qubic i OML były równo po 1,20pln. Dziś Qubic w tym samym miejscu, OML 2,10pln po dwóch sesjach z wolumenem 2mln sztuk. Mówiłem Ci src, że liczy się hype, a nie raporty. Masz jeszcze szansę opóścić te kiszone ogórki i zarobić przynajmniej 100% w rok, a może i 200%.
I co? Zaczęliście ogarniać że Everdream Village może się sprzedawać bardzo dobrze na PC.
Papiera nikt nie oddaje a czasu coraz mniej.
Kwiczcie świnki kwiczcie.
Jak na razie tam nic nie zarabia, a UT spadł totalnie na psy, już nic nie ogarniają , tylko wspomnę, że Helmuty wyczuli pismo nosem i tego nie łyknęli bo dzisiaj to by sobie w brodę pluli że ho,ho