bo raporty trzeba umieć czytać a nie ślepo pisać bo farma fotowoltaiczna, bo stopy procentowe w dół a bo coś tam jeszcze. Wy se możecie pisać rynek i tak wie swoje.
Bez przesady. Takie otwarcie nic w zasadzie nie znaczy. Nie zdziwiłbym się gdyby na koniec dnia wyciągnęli to na plus. Co nie zmienia faktu, że przez najbliższe pół roku kurs będzie się kisić w przedziale 14-18pln. Chyba że konflikt rodzinny i konsekwencje przybiorą na sile. Dla mnie szkoda mrozić kapitału - jest wiele innych ciekawszych spółek (głównie zagranicznych).
Tutaj można fajnie zarabiać przy większym kapitale. Złotówka na plusie i sprzedać i tak w kółko ale każdy ma swoją strategię. Ja ogólnie liczę przyszłościowo na zyski
I piękny ruch dzisiaj 14.82 kupione, 15.25 sprzedane przy 40tys akcji. Zobaczymy jak jutro. Otwarte zlecenie na 15.10 i trzymam na dluzej, zobaczymy co z tego wyjdzie
Nie ma takiego zlecenia w arkuszu na 40k. Ogólnie intraday jest spoko, sam wielokrotnie cashowalem takie ruchy na różnych walorach. IMHO płynność CPS na zabawę z wolumenem typu 40-50k jest dla mnie zbyt niska. No chyba, że antycypujesz większy ruch danego dnia.
Nawet malutkie spółeczki z USA mają większą płynność.