Zakonczenie na dolnych widlach na minimach sesyjnych... Jutro bedzie kolejny dzien wyprzedazy. W koncu wiekszosc ma ciagle zyski a jak sie ma zyski to sie je realizuje a nie czeka az papier sie przeceni o 30%
Ja wiem, ze nie ma juz paliwa pod dalsze wzrosty. Trailer nie zaskoczyl in plus. Co teraz bedzie paliwem? Zero premier minimum rok. Kolejne materialy z LOTF ? To juz sie nie wroci. Bedzie powolna rezygnacja a brak popytu i kapitalu zrobia swoje. Poleci w dol. Pozniej dlugo dlugo boczniak i konsolidacja. Wzrosty moze wroca ale w 2026 roku.
Na wybiciach od siebie radze sprzedawac a nie lapac spadajacy noz !
Przed nami:
Gameplay z LOTF2
Wyniki za półrocze we wrześniu z fantastycznym drugim kwartałem
Nowe zwiastuny gry
Ogłoszenie oficjalnego terminu premiery
Dnia 2025-08-20 o godz. 17:37 ~Zatarra napisał(a): > Przed nami: > > Gameplay z LOTF2 > > Wyniki za półrocze we wrześniu z fantastycznym drugim kwartałem > > Nowe zwiastuny gry > > Ogłoszenie oficjalnego terminu premiery > > > > Jest pod co grać, do wyboru do koloru
Gameplay najwczesniej wiosna 2026 Wyniki za polrocze wcale nie beda fantastyczne. W koncu trzeba zrobic te odpisy a na przecenach gry o 70% przychody w porywach kilka malych milionow. Zadnych zwiastunow nie zobaczysz w tym roku. Najwyrazniej nie znasz polityki tej firmy. Premiery nie oglosza na pewno w tym roku bo premiera zalezy od Epic.
Nie ma powodow do wzrostow ale sa powody do spadkow
Za wcześnie na spadki... Trailer póki co robi zasięgi... ważny będzie gameplay tzn innowacje które w nim wprowadzą bo teraz co pokazali to w zasadzie kontynuacja bez innowacji... zobaczymy do ilu spadnie, wahania są dość spore +-/11% w sesję... teraz może być okazja na wejście po jakiś pakiet :)
Tydzień temu obstawiałem podbicie do 3,60 i spadek w okolice 2,80. Nie do końca udało się trafić w górkę i sprzedać na odpowiednim poziomie ale spadek był pewny tak jak pewny jest dalszy ruch wzrostowy. Szczyt powinien być przed pokazaniem gameplayu. Po premierze to wiadomo, że będzie to co zwykle
Ten to będzie słodził teraz bo jest szansa na wkręcenie chociażby na testy do siedziby w Wawie :) nie było żadnych innowacji.. kontynuacja i to na dużo mniejszym budżecie...
Niekoniecznie musi spadać. Myślę że jest dobry sentyment do spółki ze względu na to że mają dobre "redemption story" po załataniu jedynki i ta wieść się po świecie dość mocno niesie.
Dnia 2025-08-20 o godz. 19:29 ~Jack napisał(a): > Niekoniecznie musi spadać. > Myślę że jest dobry sentyment do spółki ze względu na to że mają dobre "redemption story" po załataniu jedynki i ta wieść się po świecie dość mocno niesie. > >
Ten swiat graczy na podstawie ostatniego komunikatu to po dwoch latach uwaga….2 mln….Dwa miliony sztuk gry z czego troche wiecej niz polowa w pelnej cenie. To jest ten wielki target ? A i jeszcze cos ? 800 tys sprzedali na Steam. A Steam nie bedzie wcale. To gdzie tu szukac nadziei ???
Sprzedaż "Wiedźmina 2" po 2 latach od premiery także wynosiła około 2 miliony sztuk łącznie z przecenami. Jedynka "Lordsów" jest więc dla CI Games czymś czym "Wiedźmin 2" był dla CD Projektu. Myślę że warto wierzyć w nową odsłonę "Lords of The Fallen", bo sprzedaż może być kilkukrotnie wyższa od części pierwszej choć wyłączność Epic może być jakąś przeszkodą, no ale po roku ekskluzywność zejdzie.
to że będzie korekta od 3,3 to było pewne.. ostawiałem 20% od szczytu obecnie 16 %.. jeśli średnia na W1 zadziała jak wsparcie trzymam.. jeśli zadziała jak opór czyli 2,8 i w dół to sprzedam i kupię znowu gdy wróci i utrzyma 2,9 około..