• Bardzo zla koncowka... Autor: ~SwissMan [156.146.62.*]
    Zakonczenie na dolnych widlach na minimach sesyjnych...
    Jutro bedzie kolejny dzien wyprzedazy.
    W koncu wiekszosc ma ciagle zyski a jak sie ma zyski to sie je realizuje a nie czeka az papier sie przeceni o 30%

Ja wiem, ze nie ma juz paliwa pod dalsze wzrosty. Trailer nie zaskoczyl in plus. Co teraz bedzie paliwem? Zero premier minimum rok. Kolejne materialy z LOTF ? To juz sie nie wroci. Bedzie powolna rezygnacja a brak popytu i kapitalu zrobia swoje. Poleci w dol. Pozniej dlugo dlugo boczniak i konsolidacja. Wzrosty moze wroca ale w 2026 roku.

Na wybiciach od siebie radze sprzedawac a nie lapac spadajacy noz !
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Tamass [37.225.87.*]
    Niestety, ale nie sposób sie nie zgodzić. Choć banan niejednego fikołka juz wywinął :)
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Zatarra [84.40.156.*]
    Przed nami:
    Gameplay z LOTF2
    Wyniki za półrocze we wrześniu z fantastycznym drugim kwartałem
    Nowe zwiastuny gry
    Ogłoszenie oficjalnego terminu premiery

Jest pod co grać, do wyboru do koloru
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Cigbankier [37.248.216.*]
    Każdy ma jakiś poziom z jakiego wychodzi poprostu realizacja zysków co u niektórych ,nic wiecznie nie rosnie!!!
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Czechu [212.102.39.*]
    Dnia 2025-08-20 o godz. 17:37 ~Zatarra napisał(a):
    > Przed nami:
    > > Gameplay z LOTF2
    > > Wyniki za półrocze we wrześniu z fantastycznym drugim kwartałem
    > > Nowe zwiastuny gry
    > > Ogłoszenie oficjalnego terminu premiery
    > >
    > > Jest pod co grać, do wyboru do koloru

Gameplay najwczesniej wiosna 2026
    Wyniki za polrocze wcale nie beda fantastyczne. W koncu trzeba zrobic te odpisy a na przecenach gry o 70% przychody w porywach kilka malych milionow.
    Zadnych zwiastunow nie zobaczysz w tym roku. Najwyrazniej nie znasz polityki tej firmy.
    Premiery nie oglosza na pewno w tym roku bo premiera zalezy od Epic.

Nie ma powodow do wzrostow ale sa powody do spadkow
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~BlockBuster [31.10.139.*]
    Za wcześnie na spadki... Trailer póki co robi zasięgi... ważny będzie gameplay tzn innowacje które w nim wprowadzą bo teraz co pokazali to w zasadzie kontynuacja bez innowacji... zobaczymy do ilu spadnie, wahania są dość spore +-/11% w sesję... teraz może być okazja na wejście po jakiś pakiet :)
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Mystic [77.222.233.*]
    Tydzień temu obstawiałem podbicie do 3,60 i spadek w okolice 2,80. Nie do końca udało się trafić w górkę i sprzedać na odpowiednim poziomie ale spadek był pewny tak jak pewny jest dalszy ruch wzrostowy. Szczyt powinien być przed pokazaniem gameplayu. Po premierze to wiadomo, że będzie to co zwykle
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~alex [91.94.26.*]
    Jak to nie zaskoczył. Kiszak jest zachwycony, a wiadomo jak oceniał pierwszą część. Poza tym czekamy na pierwszy gameplay.
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~HAHA [188.146.154.*]
    Jak oceniają, to bez znaczenia...
    Spółdzielnia zaplanowała spadek i tylko to się, liczy...
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~BlockBuster [31.10.139.*]
    Ten to będzie słodził teraz bo jest szansa na wkręcenie chociażby na testy do siedziby w Wawie :) nie było żadnych innowacji.. kontynuacja i to na dużo mniejszym budżecie...
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Mystic [77.222.233.*]
    Możesz podać link to materiału, gdzie kiszak zachwala LoTF II?
    Na podstawie tego przecietnego trailera zachwalac to trzeba chyba byc na niezlym haju albo miec interes w zachwalaniu innego typu….
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Jack [95.160.158.*]
    Niekoniecznie musi spadać.
    Myślę że jest dobry sentyment do spółki ze względu na to że mają dobre "redemption story" po załataniu jedynki i ta wieść się po świecie dość mocno niesie.

Dnia 2025-08-20 o godz. 19:29 ~Jack napisał(a):
    > Niekoniecznie musi spadać.
    > Myślę że jest dobry sentyment do spółki ze względu na to że mają dobre "redemption story" po załataniu jedynki i ta wieść się po świecie dość mocno niesie.
    >
    >

Ten swiat graczy na podstawie ostatniego komunikatu to po dwoch latach uwaga….2 mln….Dwa miliony sztuk gry z czego troche wiecej niz polowa w pelnej cenie. To jest ten wielki target ?
    A i jeszcze cos ? 800 tys sprzedali na Steam. A Steam nie bedzie wcale. To gdzie tu szukac nadziei ???
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Jack [95.160.158.*]
    Sprzedaż "Wiedźmina 2" po 2 latach od premiery także wynosiła około 2 miliony sztuk łącznie z przecenami.
    Jedynka "Lordsów" jest więc dla CI Games czymś czym "Wiedźmin 2" był dla CD Projektu.
    Myślę że warto wierzyć w nową odsłonę "Lords of The Fallen", bo sprzedaż może być kilkukrotnie wyższa od części pierwszej choć wyłączność Epic może być jakąś przeszkodą, no ale po roku ekskluzywność zejdzie.

• Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~Tobi [31.61.240.*]
    https://youtu.be/MXGRJ6SBlec
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~ARNOLD [46.174.230.*]
    to że będzie korekta od 3,3 to było pewne.. ostawiałem 20% od szczytu obecnie 16 %.. jeśli średnia na W1 zadziała jak wsparcie trzymam.. jeśli zadziała jak opór czyli 2,8 i w dół to sprzedam i kupię znowu gdy wróci i utrzyma 2,9 około..
  • Re: Bardzo zla koncowka... Autor: ~jan [91.94.30.*]
    Jestem 30 k. Ten byłem bo sprzedałem
[x]
CIGAMES 0,00% 3,03 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.