• F O R U M --- L U B A W A Autor: marbon [89.75.144.*]
    Zakładam ten wątek, ponieważ dzieją się tutaj bardzo niepokojące rzeczy. Niepasujące jakiejś grupie wpisy znikają, choć inne (bez merytorycznej treści, często żenujące, albo powtarzające w kółko to samo) pojawiają się bez problemu.
    Podawajcie tutaj wszystkie takie przypadki, róbcie zrzuty ekranu przed wysłaniem, kopiujcie do notatnika.
    Jak dla mnie, to część piszących na tym forum moderuje treścią lub ma powiązania z moderatorami. Pomóżcie zrobić z tym porządek. Naprawdę warto założyć sobie tu konto, to jest darmowe, ale przychodzą przynajmniej powiadomienia z systemu, chociaż nie wszystkie. Pozdrawiam, Marek.

• Re: F O R U M --- L U B A W A Autor: ~abc [31.178.184.*]
    Dnia 2025-08-20 o godz. 17:02 marbon napisał(a):
    > Zakładam ten wątek, ponieważ dzieją się tutaj bardzo niepokojące rzeczy. Niepasujące jakiejś grupie wpisy znikają, choć inne (bez merytorycznej treści, często żenujące, albo powtarzające w kółko to samo) pojawiają się bez problemu.
    > > Podawajcie tutaj wszystkie takie przypadki, róbcie zrzuty ekranu przed wysłaniem, kopiujcie do notatnika.
    > Jak dla mnie, to część piszących na tym forum moderuje treścią lub ma powiązania z moderatorami. Pomóżcie zrobić z tym porządek. Naprawdę warto założyć sobie tu konto, to jest darmowe, ale przychodzą przynajmniej powiadomienia z systemu, chociaż nie wszystkie. Pozdrawiam, Marek.
    > >

Ja napiszę coś w podobnym tonie ; Szkoda ,że nie można tutaj blokować użytkownika zarówno po nick'u albo lepiej po IP . Większość ludzi piszących na tym forum chętnie bym zablokował i nie czytał tych wszystkich głupot. Na większość wątków to nie wchodzę wystarczy ,że spojrzę na tytuł albo nick i już wiem ,że tam będą same głupoty . Dlatego staram się tutaj rzadko wypowiadać . Jeżeli była by taka opcja jak blokowanie użytkownika po IP chętnie założę tutaj konto. Bo zgodzę się z Tobą ,że większość wątków jest tutaj żenująca i żałosna.
    pozdrawiam Michał
  • Re: F O R U M --- L U B A W A Autor: ~TCB [195.82.166.*]
    bankier.pl to najgorszy portal.
    Jaki portal takie forum i moderatorzy.
  • Re: F O R U M --- L U B A W A Autor: ~xD [185.227.138.*]
    Troll płacze, że na forum opanowanym przez trolle ktoś trolluje xD
    W czym założenie konta ma pomóc? Macie VPN-y, więc to jedno główne to tylko dla zmyły raczej. Sam zresztą piszesz z co najmniej dwóch ip. W jednym wątku jeden koleś potrafi sam ze sobą pisać pod kilkoma nickami. Pogadaj z nimi najpierw w biurze, niech się uspokoją, to i porządek się zrobi.
  • Re: F O R U M --- L U B A W A Autor: marbon [89.75.144.*]
    XDusiu. Uderzyłem w stół i czekałem... Prawdę mówiąc spodziewałem się, że to będziesz ty. Potwierdziło się. Zarejestrowanie na forum daje przede wszystkim możliwość korespondencji z Zespołem Bankier.pl w takich sytuacjach. To tego tak się boisz? Bo gdy większość tak zrobi, to skończy się taka wolna amerykanka. Rejestrujcie się. Dzisiaj napisałem post o sobie, a także o grupach, które tu zostały swego czasu zdemaskowane. Post zniknął tym razem nawet bez powiadomienia. Już nie pamiętam, ale możliwie, że odpisywałem komuś i ten główny post został usunięty, bo tego wszystkiego już tu nie widzę. Prawie wszystko już wiem, ale nie będę rzucał oskarżeń tak łatwo, jak ty - niech się tym zajmie Zespół Bankier.pl
  • Re: F O R U M --- L U B A W A Autor: ~xD [185.227.138.*]
    Masz obsesję na moim punkcie, że się mnie spodziewałeś? xD Może to już paranoja? Gorzej, jeżeli się zakochałeś xD Daj znać, co ci chodzi po głowie xD
    ~Ciekawy odpowiada marbon2025-08-25 16:46IP 84.40.158.*
    Ale pierdy jak zwykle puste hasła reklamowe, a kurs już nie ma siły ------ moja odpowiedź: "Właśnie dałeś przykład na wpis, który zasługuje na moderację, skoro czyjś wpis nazwałeś 'pierdem'. Powód usunięcia: Wpis obraża inne osoby lub grupy społeczne. Ciekawe, prawda?
    Dzisiaj chyba znowu ktoś ma dyżur... Wydaje im się, że to zabawne, ale do czasu.
[x]
LUBAWA 0,38% 10,44 2025-09-24 17:01:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.