• wykreślenie z indeksu Autor: ~GpW [89.64.6.*]
    O co chodzi z tym komunikatem?
    "GPW Benchmark informuje, że po sesji 21 sierpnia 2025 r. zostanie przeprowadzona korekta nadzwyczajna polegająca na wykreśleniu akcji spółki NTCAPITAL (ISIN PLECMNG00019) z portfeli WIG oraz WIG-Poland.
    Operacja wykreślenia akcji spółki NTCAPITAL z portfeli ww. indeksów wynika z ich metodologii, zgodnie z którą w indeksach nie mogą uczestniczyć spółki oznaczone w sposób szczególny."
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~green [15.220.64.*]
    Dnia 2025-08-20 o godz. 15:58 ~GpW napisał(a):
    > O co chodzi z tym komunikatem?
    > "GPW Benchmark informuje, że po sesji 21 sierpnia 2025 r. zostanie przeprowadzona korekta nadzwyczajna polegająca na wykreśleniu akcji spółki NTCAPITAL (ISIN PLECMNG00019) z portfeli WIG oraz WIG-Poland.
    > Operacja wykreślenia akcji spółki NTCAPITAL z portfeli ww. indeksów wynika z ich metodologii, zgodnie z którą w indeksach nie mogą uczestniczyć spółki oznaczone w sposób szczególny."

A o to, piękny kawalerze...

Zawarcie umowy z nadzorcą układu.
    ESPI: Raport bieżący 12 / 2025 14.08.2025 21:42:30

New Tech Capital S.A. informuje, że w dniu 14 sierpnia 2025 roku Spółka zawarła umowę o pełnienie funkcji nadzorcy układu w postępowaniu o zatwierdzenie układu w wariancie z dokonaniem obwieszczenia o ustaleniu dnia układowego z doradcą restrukturyzacyjnym Jonaszem Nowickim posiadającym licencję doradcy restrukturyzacyjnego numer 2046. Jako dzień układowy wskazuje się dzień 14 sierpnia 2025 roku. Postępowanie prowadzone będzie w trybie określonym przez art. 210 i następne oraz art .226a i następne ustawy z dnia 15 maja 2015 r. - Prawo restrukturyzacyjne (t.j. Dz. U. z 2024 r. poz. 1428 z późn. zm.). Obwieszczenie o ustaleniu dnia układowego zostało zamieszczone w portalu obsługującym postępowania insolwencyjne „Krajowym Rejestrze Zadłużonych”. Spółka obecnie prowadzi rozmowy z wierzycielami, które rokują na szybkie zakończenie postępowania.
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Ntuś [31.0.61.*]
    Była komedia z Mhr a teraz jest cyrk z GpW. Czego oni jeszcze nie wymyślą. Nawet Niagara już była. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Armando [37.31.23.*]
    A kiedy je przywrócą?
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Ntuś [79.150.96.*]
    Pytasz kiedy Niagara będzie płynąć do góry??? Dobre pytanie. Pewnie twoi koledzy wiedzą. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Armando [37.31.23.*]
    Ja tam jestem xapakowany w dwa plecaki i czekam :)
    Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Mhr [5.173.23.*]
    Ty to naprawdę dzieciak jesteś. Siedz dalej na swoim nocniku i czekaj cierpliwie na dwójkę.
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Ntuś [31.0.92.*]
    Namówiłeś mnie. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~999 [37.47.126.*]
    Ja chyba wystawię stop los na -60 jak szaleć to szaleć śmiech.
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Rambo [77.65.142.*]
    Ale ja dalej nie wiem na co wy czekacie hahah , diatetomatu nie ma i nie będzie , współczuję wam wtopionych % , chwalcie się średnimi u niektórych to pewnie okolice 2 PLN nawet
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~RS [31.61.235.*]
    Wiesz więcej niż prezes AME? Ciekawe...
    Pozdrawiam kółko różańcowe. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Mhr [46.113.14.*]
    Bo tak jest, wystarczy się cofnąć pół roku wstecz i wszędzie te same nicki. Utopieni modla "cierpliwie" i czekają na lepsze czasy. To jest bardzo niepewna spółka ...najlepiej krótkoterminowa, wejść i wyjść przy najbliższych wzrostach. Tak już 2 razy tu zarobiłem. Kurs podleci powyzej złotówki, to Ntusie, dzidziusie znowu będą łykać ode mnie :)
    Szacun z tym twoim zarobkiem z ustawionym SL -20%. Oj motasz się niemoto. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Mhr [46.113.14.*]
    Przecież nie wiesz jaka mam średnia dzidzia. Nie wiesz jak działają SL ? To czekają cierpliwie dzidzia, nocniczek czeka.
  • Re: wykreślenie z indeksu Autor: ~Ntuś [31.0.75.*]
    Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
[x]
NTCAPITAL 0,32% 0,63 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.