• Kubeł zimnej wody. Autor: ~Karol_I_the_King [78.30.97.*]
    na rozgrzane głowy oszukanych. Ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Prezes Jarosław Kaczyński to geniusz polityczny i wyprowadzi nas z najgorszych tarapatów, w jakie wpędzi nas Tusk. Kiedyś Jarosław chwalił się, że odbiera telefony od Lecha, zanim jeszcze zdąży zadzwonić dzwonek, bo ma z nim łączność telepatyczną. Myślę, że ta łączność nadal istnieje i nadal odbiera od Lecha "telefony". W każdym razie, tak, czy inaczej, ktoś tam na górze nad nami czuwa. Będzie dobrze!
  • Re: Karol_I_the_King Autor: ~Trzas-Wawa [89.77.184.*]
    Błazen na dworskim dworze. Jaką bajkę grasz trefnisiu ?
  • Re: Karol_I_the_King Autor: ~Karol_I_the_King [78.30.97.*]
    Dnia 2025-08-20 o godz. 15:39 ~Trzas-Wawa napisał(a):
    > Błazen na dworskim dworze. Jaką bajkę grasz trefnisiu ?

Ja przynajmniej jestem na "dworskim dworze"(?). A ty nie załapałeś się do pałacu. Tylko się nie pochlastaj!
  • Re: Karol_I_the_King Autor: ~Trzas-Wawa [89.77.184.*]
    To ty jesteś kłamczuszek. Dlaczego straszysz innych dworzan z tego dworu ?
  • Re: Karol_I_the_King Autor: ~Karol_I_the_King [78.30.103.*]
    Dnia 2025-08-20 o godz. 18:19 ~Trzas-Wawa napisał(a):
    > To ty jesteś kłamczuszek. Dlaczego straszysz innych dworzan z tego dworu ?

Czy ja jestem kłamczuszek, czy pradwomówiczek, to nie ty będziesz bezpodstawnie oceniał. To oceni rynek. Już tylko dzisiejsze notowania świadczą na moją korzyść. A ty opluty od stóp do głów, przez swojego idola ciągle udzjesz, że deszcz pada. Moi idole Jarosław i Karoj na mnie nie plują. Oni mnie szanują. A ty jesteś zwykłe pomiotło w rękach swoich idoli.
[x]
KGHM 3,07% 211,70 2025-11-28 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.