ca. Inteligentnie naganiasz? Rano był taki chętny, który chciał kupić 10 000 akcji ale jak mu ktoś na otwarciu sypnęli od razu ponad 600 akcji to wycofał zlecenie, wielonikowcu.
Możesz podać daty i godziny złożenia zleceń na te tysiące sztuk? Jak widzisz pełen arkusz to chyba to żaden problem dla ciebie. Rozumiem, że było ich kilka. Ja tego nie widzę ale może to ty masz pełny arkusz a nie ja. Tak z ciekawości jeszcze zapytam w jakiej cenie wystawionych jest 50 000 akcji na sprzedaży?
Po prostu sypnęli od razu akcje po 5.72 zł i w tej samej minucie zniknęło zlecenie kupna. Co z akcjonariatem Alabu? Masz już ten link.
Profesjonalnie, bez zbędnego pośpiechu. Biorąc pod uwagę zakres ilościowy i jakościowy bazy danych jaką zgromadzili przez blisko 20 lat badań z onkologii genetycznej aż się prosi wrzucenie tam agenta AI. No ale spokojnie zobaczymy.
Widzieliśmy 2023 rok, wielonikowcu. Co to miało się nie wydarzyć. I ludzie zostali na święta i nowy rok z akcjami, których nikt nie chciał a obiecywałeś 11 i 30 zł już za chwilę, już za momencik. Co się zmieniło? Zmieniły się stare nicki naganiaczy na nowe. Z ciekawości zapytam ile spółka zarobiła w ciągu ostatnich 4 lat? Na niewygodne pytania nie odpowiadasz ale to typowe.
Mnie interesuje bardziej ile spółka zarobi dzięki współpracy z Diagnostyką w ciagu najbliższych 4 lat. Ubolewam nad twoją frustracją i urojeniami. Nie potrafię ci pomóc. Wielu takich jak ty opluwało Diagnostykę przy kursie 120+. Możesz tutaj też bredzić to może dzięki twoim bredniom coś dokupię z lewej, zanim zbieracz domknie 6,0.
Chitrus i cwana bestia z Ciebie koleżko !!! Ale może i dobrze kombinujesz z tym skupem po ostatnim raporcie, bo biletów u konduktora poniżej 6,0 coraz mniej. A coś mi mówi że czuć piniondz u Ciebie. No ale zobaczymy. Akwizycja Diagnostyki z ubiegłego tygodnia pokazała że onkologia genetyczna jest na celowniku!!!!
Dziś był spychacz z prawej w drugiej części dnia aby zobaczyć czy leszcze zaczną sypać. Spokojnie dobieram z lewej tak jak kiedyś Synektika poniżej 20 którego opchnąłem za 200
Pozdrawiam tego dobrodzieja co wczoraj mi oddał pakiet po 5,6. W przyszłym tygodniu będą większe zakupy. Księcia Myszkina, zwanego psychiatrycznym też pozdrawiam. Dzięki niemu odbierałem kwit po 2,xxx jak straszył leszczy swoimi bzdurami. Tacy pożyteczni ….sa bardzo potrzebni
I dlatego wstajesz coraz wcześniej żeby coś napisać. Wczoraj dobierałeś? Siedziałeś jak mysz pod miotłą i nie byłeś w stanie nic napisać ogryzając pazurki w norce. Tak dobierasz od 11 zł marząc o 30 zł, które wyszło ci z AT. Znowu latasz po watkach innych spółek i naganiasz na swoja perłę. Napisz, że teraz kurs będzie dużo wyższy niż 30 zł. Pamiętaj o lekach.
Dnia 2025-08-28 o godz. 20:22 ~Kwinto napisał(a): > Dziś był spychacz z prawej w drugiej części dnia aby zobaczyć czy leszcze zaczną sypać. Spokojnie dobieram z lewej tak jak kiedyś Synektika poniżej 20 którego opchnąłem za 200 To kramer opchnął a nie ty. Zbieraj dalej. Do 7.20 zł masz sporo do kupienia. Nadal za drogo? Pamiętasz o lekach?
Niedawno napisałeś, że do 7.50 wszystko wyzbierane, potem, że do 7 zł a ostatnio, że do 6.20 zł. To kup te resztki do 7.50 zł i napisz, że inteligentnie wszystko zebrane. Nie musisz kupować po 20-100 akcji. Zresztą ciągle dokładają inteligentnie walora, żeby czasem kurs nie spadł.
Piszesz to samo od kilku lat. Jak akcje były po 10 zł i po 7zł z hakiem. Akcjonoriat Synektik: https://stooq.pl/q/h/?s=snt
Akcjonariat RDG: https://stooq.pl/q/h/?s=rdg
W sierpniu 2011 r. SNT kosztował 11 zł a teraz ponad 20x więcej. W lutym 2009 r. RDG maksymalnie na zamknięciu 3.10 zł a teraz po kilkunastu latach niecałe 2 x więcej. Oczywiście po drodze było i ponad 10 zł, i ponad 7 zł i ludzie topili pieniądze wierząc w to co było pisane na forum. Tam gdzie jest tępa nagonka tam ludzie topią pieniądze. akcje spadły nawet grubo poniżej 1 zł ludzie oddawali taniej niż kupowali. Dlaczego było naganianie na wątku Diagnostyki i nie tylko?
Obserwator [46.151.21.*] Profesor [46.151.21.*] General [46.151.21.*] Jola [46.151.21*] Analizator [46.151.21.*]
Antytroll [5.173.96.*] 2023-12-06 16:04 Piwnicapodbaranami [5.173.96.*] 2023-12-18 19:14 AkcjoariuszRDG [5.173.96.*] 2023-02-13 14:57 General [5.173.96.*] 2023-12-11 14:34 A jaki używałeś nick jak ja podobno oddawałem po 2 zł? Przecież nie kramer. Na dogrywce kupiono 10 akcji i kurs zmienił się z 6.10 zł na 6.18 zł. Na sprzedaży pozostało jeszcze 40 akcji po 6.18 zł/akcja. Dlaczego ich już nikt nie chciał kupić? Obrót 5064.30 zł. Kierunek 30 zł i budowanie trendu według niektórych?
A Medinice pięknie rośnie (ponad 7 %) i obroty ponad 700 k lub jak woli kramer 700 kg. z 7 zł na 12 zł w ciągu kilku miesięcy. https://stooq.pl/q/?s=ice&c=5m&t=c&a=lg&b=0
A na RDG wszystko wyzbierane do 7.50 zł. Obrót 1.7 k lub 1.7 kg/zł. Kupujący dają maksymalnie 6.06 zł/akcja i nie chcą więcej niż 15 akcji w tej cenie.
Przypomnij lepiej ile Medinice kosztował kilka lat temu pożyteczny....i z jakiej wysokości poleciał z hukiem, a może wolisz dzisiejsze notowania XTB ? Czemu z kolegami nie dobierałeś na fixie w prawo, tyle tego towaru wyłożyli ? Nie martw się o ReadGene !!! Oddałeś po 2,xx to twój problem, odkupisz po 20 + jak milion Polaków będzie robił powtarzalne co roku badania onkopierwiastków. Do końca października arkusz do 7,2 będzie tu pozamiatany, jeśli jest tak pusty jak teraz.