Chyba pomyliłem się, sądząc, że do walnego kurs będzie bujał się w okolicy 1,5. Czuję, że może trochę bardziej odjechać. Oczywiście to tylko opinia. Poza tym, mam nadzieję, że wszystko na walnym przejdzie i szybko zaczną działać w kierunku nowej działalności o czym zostaniemy równie szybko poinformowani. Wiadomo, że rozmowy trwały już wcześniej. Pytanie czy trwają nadal czy już jest coś dopięte. Pozdrawiam
Dnia 2025-08-20 o godz. 10:45 ~Bart napisał(a): > Chyba pomyliłem się, sądząc, że do walnego kurs będzie bujał się w okolicy 1,5. Czuję, że może trochę bardziej odjechać. Oczywiście to tylko opinia. Poza tym, mam nadzieję, że wszystko na walnym przejdzie i szybko zaczną działać w kierunku nowej działalności o czym zostaniemy równie szybko poinformowani. Wiadomo, że rozmowy trwały już wcześniej. Pytanie czy trwają nadal czy już jest coś dopięte. Pozdrawiam
Nie będę się rozpisywał, będą kluczowe zmiany klapnięte na WZA, to może efekt rozmów ujrzy światło dzienne niebawem.. ;) Coś czuję dziś w kościach, że kurs ma ochotę dziś pohasać.mocniej, niż ostatnio, ale to może tylko pesel mi się odzywa..;)
A patrząc na zbliżające się Walne i tenaty na nim poruszane, to moja Kobieca intuicja podpowiada mi, ze możemy się otrzec o 2 zł. Pozdrawiam cierpliwych
Moim skromnym zdaniem to 2zl to może być kwestia kilku/kilkunastu minut jak odjedzie. Co jakiś czas na NC to się dzieje na różnych spółkach. Tutaj gra jest raczej o coś większego. Jednak do tego potrzebny jest mocny impuls i konkrety na które wszyscy czekamy.