• Przestałem być zainteresowany. Autor: ~Zainteresowany [31.61.247.*]
    Tu się nie ma co spodziewać wzrostów.
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~ccc [93.176.214.*]
    To spółka widmo , nikt nie jest nią zainteresowany nawet wlasciciele!!!
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~pixel [109.173.221.*]
    A ja nawet trochę dokupiłem.
    Przy obecnej cenie strata jest raczej niemożliwa, a może zdarzy się coś nieoczekiwanego?
    Na jeszcze większym mule z grupy - czyli powiązanym z KCI Gremi Media niekiedy przez tygodnie nie było nawet złamanej transakcji.
    A jednak po cichu z 34 zł w lipcu zrobiło się 74 zł obecnie >!>!>!>!>!>!>!>!>
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~Zainteresowany [31.61.251.*]
    Nie no spoko, szacun inwestorze. Obroty kilka, kilkanaście sztuk dziennie. Mogłoby i 150PLN być. Zabawne, ale tam na wątku znowu Ty. I tylko Ty lol xD
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~pixel [109.173.221.*]
    W niektóre dni w tym wzroście obroty były zupełnie przyzwoite.
    Np. 11.07. przy cenie 56 zł było prawie 34 tys. zł obrotu.
    A 29.07. przy cenie 53 zł było nawet prawie 42 tys. zł obrotu.
    Jak na Gremi to są wartości kosmiczne - podobnie jak omawiany wzrost >>>>>>>>>>>>>

• Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~ccc [93.176.214.*]
    KCI mialo 100% akcji Gremi teraz ma 29% pieniądze nie wróciły z tych 70% sprzedanych do spółki gdzie ta kasa .
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~KotFilemom [172.225.187.*]
    Oh, chyba nie oczekujesz odpowiedzi o pixel? Jutro znajdziesz post jaka to super spółka.
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~Nogard [178.183.116.*]
    Dnia 2025-08-21 o godz. 21:47 ~KotFilemom napisał(a):
    > Oh, chyba nie oczekujesz odpowiedzi o pixel? Jutro znajdziesz post jaka to super spółka.

No i kółko wzajemnej adoracji przyspiesza z działaniami...
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~pixel [77.65.103.*]
    Dnia 2025-08-21 o godz. 21:47 ~KotFilemom napisał(a):
    > Oh, chyba nie oczekujesz odpowiedzi o pixel? Jutro znajdziesz post jaka to super spółka.

Spółka jest drastycznie niedowartościowana, ale dlaczego tak się kisi to każdy siedzący w temacie mniej więcej wie.
    Mam w niej ok. 20% kapitału i czekam mimo wszystko na na jakieś zmiany. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~ZainteresowanyInacze [91.102.183.*]
    Do kółka wzajemnej adoracji dołączył Zainteresowany, ale inaczej, nadaje na tych samych falach co Rechot, Dragon i Działkowiec.

Zbiórka nie idzie jak miała iść, nikt w zasadzie nic nie upuszcza poniżej 0,9 zł to siedzą i się drapią po .... i pierdzą raz po raz na forum.

Prawda jest taka, że spółka celowa, którą KCI założyło do obsługi wydarzeń organizowanych w Alwernia Planet w tym i wystawy Harry Potter może pokazać całkiem sensowne przychody zarówno za drugi jak i trzeci kwartał, plus transakcja sprzedaży akcji Eco Estrela na rzecz Maris zobaczymy jak zostanie rozliczona w księgach.
  • Re: Przestałem być zainteresowany. Autor: ~Jurand [37.31.135.*]
    Taka spółka, nic nie produkuje nic nie wytwarza tylko kase wypożycza dla wizjonera i kurs zawsze bedzie poniźej złotówki
[x]
KCI 3,30% 0,94 2025-09-11 16:38:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.