A ja nawet trochę dokupiłem. Przy obecnej cenie strata jest raczej niemożliwa, a może zdarzy się coś nieoczekiwanego? Na jeszcze większym mule z grupy - czyli powiązanym z KCI Gremi Media niekiedy przez tygodnie nie było nawet złamanej transakcji. A jednak po cichu z 34 zł w lipcu zrobiło się 74 zł obecnie >!>!>!>!>!>!>!>!>
W niektóre dni w tym wzroście obroty były zupełnie przyzwoite. Np. 11.07. przy cenie 56 zł było prawie 34 tys. zł obrotu. A 29.07. przy cenie 53 zł było nawet prawie 42 tys. zł obrotu. Jak na Gremi to są wartości kosmiczne - podobnie jak omawiany wzrost >>>>>>>>>>>>>
Dnia 2025-08-21 o godz. 21:47 ~KotFilemom napisał(a): > Oh, chyba nie oczekujesz odpowiedzi o pixel? Jutro znajdziesz post jaka to super spółka.
Spółka jest drastycznie niedowartościowana, ale dlaczego tak się kisi to każdy siedzący w temacie mniej więcej wie. Mam w niej ok. 20% kapitału i czekam mimo wszystko na na jakieś zmiany. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Do kółka wzajemnej adoracji dołączył Zainteresowany, ale inaczej, nadaje na tych samych falach co Rechot, Dragon i Działkowiec.
Zbiórka nie idzie jak miała iść, nikt w zasadzie nic nie upuszcza poniżej 0,9 zł to siedzą i się drapią po .... i pierdzą raz po raz na forum.
Prawda jest taka, że spółka celowa, którą KCI założyło do obsługi wydarzeń organizowanych w Alwernia Planet w tym i wystawy Harry Potter może pokazać całkiem sensowne przychody zarówno za drugi jak i trzeci kwartał, plus transakcja sprzedaży akcji Eco Estrela na rzecz Maris zobaczymy jak zostanie rozliczona w księgach.