• Winda Autor: ~Kot1979 [84.40.233.*]
    No i chyba trailer nie spełnił oczekiwań inwestorów co odzwierciedlają dzisiejsze spadki. Szkoda bo fajnie rosło ostatnimi czasy, nawet byłem przez moment 15% na plus a wiszę na haku od 3 lat. No nic trzymam i liczę że będzie lepiej
  • Re: Winda Autor: ~ARNOLD [46.174.230.*]
    to wg mnie raczej pretekst nie powód.. odbiło od 3,3 (dość istotny opór) i sprzedają ci co kupili po 1,5 np.. ale faktycznie zapowiedź dość kiepska
  • Re: Winda Autor: ~kpik [109.243.3.*]
    komentarze w komentarzach na YT całkiem optymistyczne.
  • Re: Winda Autor: ~Pe [88.199.103.*]
    Przecież to było do przewidzenia, dokładnie takie same akcje były przy poprzedniej premierze zero zaskoczenia. Pył już opadł po pokazie, głębsza korekta jest tutaj wskazana po jej zakończeniu będzie znów można dołączyć, i tak się będziemy bujać do premiery.

• Re: Winda Autor: ~Jarqu [37.109.147.*]
    To jak wisisz od 3 lat na CIG to powinieneś wiedzieć kiedy tu są spadki a kiedy wzloty.... 99% majacych akcje CIG wiedziało o tym, że nastapi korekta, patrz konsumpcja zysków od ok. 1,3 PLN ...
  • Re: Winda Autor: ~Kot1979 [84.40.233.*]
    Przez te 3 lata byłem na minusie, nie chciałem robić dużej straty. Łudziłem się że to może właśnie ten czas na wybicie. Post pisałem jak było -4,5% a teraz jest już prawie - 10% jakaś masakra, znowu kiszenie akcji. Trudno powiedzieć czy to korekta ostatnich wzrostów czy już tendencja spadkowa (wskazywałoby na to dzienne spadki po 2% które trwają już od tygodnia). Takich ynwestorów jak ja jest pewnie z 90%.
  • Re: Winda Autor: ~Jarqu [37.109.147.*]
    Nie gniewaj sie ale jak przez 3 lata nie nauczyłeś sie giełdy, to daj sobie na luz. Powaznie, szkoda twojego zdrowia i pieniedzy.
  • Re: Winda Autor: ~987 [5.63.189.*]
    Sprzedaj ze strata odkupisz niżej, taniej i wiecej
  • Re: Winda Autor: ~Holland [143.244.41.*]
    Pisalem w zeszlym tygodniu ze balon peknie
[x]
CIGAMES 0,51% 2,96 2025-09-15 17:01:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.