To dopiero "melodia przyszłości" ...
Najpierw musza skomercjalizować Bactera ... a po komercjalizacji trzeba liczyć na to, że "nie odwala" żadnego numeru z wypłata dywidendy ...
Potem przyjdzie czas na Hybolica i EdoCere ...
Jednak pewnie najwcześniej 2028 ...
Rok 2028? To będzie komercjalizacja Bacteromica. Edocera, liczę najwcześniej na rok 2030, jeśli nie będzie poślizgów tak jak z Bacteromikiem. Bo generalnie nie ma nigdy deklaracji, ale dla mnie to trwa za długo. Mijają 3 lata od komercjalizacji PCR ONE i nie słychać by coś było na rzeczy ze sprzedażą.
Na webinarze z grudnia zeszłego roku mówili, że do końca 2028 będą chcieli skomercjalizować 2 projekty ...
Więc Bacter + jeszcze jeden projekt.
Oczywiście nie zagwarantowali, że to na pewno się uda ...
Jednak potwierdzili, że będą się starali zrealizować ten cel/to założenie.
Moje bezgraniczne zaufanie do tej spółki zostało nieco ostudzone i zredukowane po wstrzymaniu DY za dodatkowy zysk z PCR ONE ale nadal ufam prof. Garsteckiemu i liczę że do 2028 to napewno zmonetyzują Bactera. Co do tej drugiej monetyzacji to raczej liczę na późniejsze lata. SCPFL to moja solidna emerytura. Akcje leżą i jeść nie wołają.
Właśnie chodzi o to że tutaj wypowiada się tak wielu EKSPERTÓW, aż śmiać się chce. Tak samo ci EKSPERCI oczekiwali dywidendy za kamienie milowe, byli pewni na 100 %, i co? I nie ma :) tutaj nikt nic nie wie, bo niby skąd? Może bacter pójdzie w 2026? A może nawet nie w 2028 tylko później? Nikt tego nie wie, równie dobrze to forum można zamknąć.
Mam nadzieję, że najpóźniej w 27' dojdzie do komercjalizacji Bactera ...
Gdyby komercjalizacja nastąpiła już w przyszłym roku byłoby świetnie, ale ...
Czas pokaże.
Dzisiaj to tak naprawdę "wróżenie z fusów".
Jednak sadze, że na 90% do komercjalizacji Bactera dojdzie przed 28'...
Skoro do 28' chcą skomercjalizować 2 projekty nie sądzę żeby w jednym roku komercjalizować 2 projekty.
W każdym razie oby to założenie się spełniło i oby za te komercjalizację były wypłacone dywidendy ...
"Zieloności".