Twardy to już na Malezje nie będziecie robić tutaj nagonki? Teraz hameryka będzie grana ha, ha.
Jedyne co czeka ten papier to śmietnik historii z waszym dotychczasowym graniem, buuhhaaa... ha, ha.
Dnia 2025-08-19 o godz. 15:15 ~Obserwator napisał(a): > Twardy to już na Malezje nie będziecie robić tutaj nagonki? Teraz hameryka będzie grana ha, ha. > > Jedyne co czeka ten papier to śmietnik historii z waszym dotychczasowym graniem, buuhhaaa... ha, ha.
znaczy ty też trafisz na śmietnik buuhhaaa... ha, ha.
Dobre info to tu nie kupować ta spółka to jest jakaś masakra akcje po 2,60 ta cena była 4 lat temu a firma bardzo się rozwinęła tylko ten kto kupił akcje ma teraz inwestycje bez strat nie mówiąc co inwestowali kupując po 4 Zeta rok temu poco to badziewie jeszcze jest na giełdzie jutro wyniki na pewno po 17 mała podbitka a potem wyczerpują ten syf pewnie do wartości księgowej 2 .77 i tyle zastanówcie się jak to będzie kupować hjka
Zdanie kończy się kropką, więc to co wypadło z twojej głowy wskazuje, że jesteś matołem bez szkoły i tylko "bezkrytyczny" tzw. internet przyjmuje bełkot takich jak ty.
@Twardy dzięki za informację, nie wiedziałem. A orientujesz się, czy jak często to następuje w ich przypadku przejmą inną regionalną firmę branżową czy ustanowią własną spółkę handlową regionalną czy po prostu będzie to zwykły eksport.
Jaki jest potencjał rynku brazylijskiego? Wiesz coś więcej?
Twardy, sugerujesz, że moglibyśmy mieć jakiś pożytek z Nieziemców-UE i Mercosura. A już myślałem, że Polska może tylko na tym stracić, a tymczasem może my tu na forum znajdziemy się w tym jednym promilu, którym się coś upiecze, jak ślepej kurze ziarno. No zobaczymy, Brazylia jest bardzo duża, bajzel tam mają, jak się będą myli i prali może im się poprawi, a nam przy okazji również.
Co za głupoty tu znów walą to szok! Teraz się pod Brazylię "podpinają" ha, ha. W Afryce jest jeszcze gorszy syf. Może tam poszukajcie rynku.
I tak wam nic to nie da na tym syfie!
Również wzmacniają zespół sprzedażowy w PCC Chemax należącym do PCC Exol - tam poszukują Account Managera. I dobrze bo gdzieś te zwiększone moce produkcyjne trzeba uplasować.
Standardowa procedura - PCC Exol ma w kilkunastu krajach swoich agentów którzy mają szukać odbiorców ich produktów. Więc nie liczyłbym, że tu nagle pojawi się ogromny rynek zbytu. Oczywiście jak się trafi jakiś konkretny kandydat to może się przyczynić do większego obrotu - tego Exolowi i nam życzymy
Piotr, mój odbiór jest pozytywny EXOL dobrze wykorzystuje inwestycje, rośnie w przychodach i zyskach, a dodatkowo kładzie nacisk na produkty specjalistyczne i rozwój zagraniczny, co daje dobre perspektywy (długoterminowe). Jednocześnie wiceprezes Exol'a uczciwie podkreśla zagrożenia, więc dla mnie wydźwięk jest wiarygodny.