• Jak zwalają kurs Autor: ~Gr [37.31.46.*]
    Jak zwalają kurs, to okazja na zakupy- i tyle w temacie tak jest na naszej giełdzie:)
  • Re: Jak zwalają kurs Autor: ~tt [91.228.139.*]
    Ekspert o wczorajszym spotkaniu. Wystarczy posłuchać początku. Sama esencja. Jeśli ktoś ma nadzieje na pokój to ten materiał szybko je rozwieje.

https://www.youtube.com/watch?v=Oi8nWM_CurY

• Re: Jak zwalają kurs Autor: ~Ciekawy [85.14.112.*]
    I co myślisz ze ktoś celowo wywala takie ilości akcji żeby innym życie uprzykrzyć ? Tutaj po prostu są realizowane potężne zyski od jakiegoś czasu, a co jakiś czas podbijają żeby nie zjechało za mocno i powoli wywalają dalej.
  • Re: Jak zwalają kurs Autor: ~Adwersarz [83.10.148.*]
    Bycie trollem, czyli kimś w prymitywny i prostacki sposób negującym wszelkie dobre i pozytywne dla ogółu informacje to skrajna patologia, to jak dołączyć do grupy bezimiennych sług rosyjskiej, wrogiej cywilizowanemu i demokratycznemu światu upadłej propagandy...
  • Re: Jak zwalają kurs Autor: marbon [89.75.144.*]
    Jeżeli to jest spółdzielnia, to niczego nie muszą wywalać - razem mają tyle samo, z zamysłem, aby razem mieć jeszcze więcej przez jednoczesny skup od wystraszonych/zmęczonych/zniecierpliwionych/potrzebujących raptem gotówki. Taką mam "projekcję" xD
  • Re: Jak zwalają kurs Autor: ~Ciekawy [85.14.112.*]
    ja mam projekcje że jednak wzrost przyjdzie ale nie wcześniej niż grudzień, zgodnie z latami poprzednimi.
  • Re: Jak zwalają kurs Autor: ~blondynka [188.146.28.*]
    TU PIASKOWY DZIADEK W SWEJ PIASKOWNICY LEPI BABKI I JE BURZY .
[x]
LUBAWA 0,14% 7,40 2025-12-23 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.