kurs długo ignorował mnóstwo dobrych informacji ale nie może w nieskończoność a szczególnie taniejący gaz, szczególnie w kontekście zbliżającego się końca wojny to jest coś co nawet naszym politykom ciężko zepsuć
Kogo wy jeszcze chcecie ożenić z papierem? upadlińców?
oni mogliby naszą bananową wykupić za swoje kieszonkowe bo zarabiają gdzie indziej na cichych sprawkach i szemranych interesach. A wy tylko liczycie, że znajdziecie jelenia na papier o 0,30 zł wyżej.
Eh. Kartonowa Kraina Nadwiślańska...
W przeciągu 10 - 12 dni powinny być szacunkowe wyniki półroczne. Zapewne spory pozytywny wpływ na wyniki będą miały wypłacone kary. Poza tym będzie można zobaczyć po wynikach z Puław czy cła na nawozy mają już realny wpływ na rentowność produkcji.
Kto grał na krótko, to musi odkupować akcie puki nie jest stratny. Do następnych informacji powinno być powoli na plus. Kogo mieli wystraszyć, to już wystraszyli - reszta będzie trzymać akcje. Po wynikach może być bardzo dobrze lub znowu zaczną zbijać kurs grając pod 3 wiedźmę.
Ja jestem dobrej myśli. Mam nadzieje że Tramp i Pekin dalej będą cisnąć Brukselę i pokazywać gdzie jest miejsce klimatycznej gangsterki.
Dnia 2025-08-19 o godz. 15:58 ~Kar napisał(a): > Wyniki będą za II kwartał. Cła i kary to III kw. Ale powinno byc lepiej - nawozy raczej w miejscu, a gaz II kw/I kw - 25%/
Faktycznie, raport będzie obejmował zdarzenia do końca czerwca. Jeszcze przed wprowadzeniem ceł i kasy z kar. To znaczy że będzie pokazywał tylko efekty programu naprawczego po zmianie władzy.