• 155 miejsce ... Autor: ~Kostuch [46.112.70.*]
    w sprzedaży na Steam przy promocji która trwa do 25 sierpnia. No i który połamany chce mi powiedzieć że ta gra się nie sprzedaje. Wersja 2.0 to odrodzenie LOTF który będzie dawał spory zastrzyk gotówki do kasy Ci games przez najbliższe lata. No a teraz czekamy na odbiór graczy pierwszych informacji o kontynuacji naszego Mrocznego rycerza. Powtórze to że trzeba być połamanym żeby przy takiej wycenie sprzedawać teraz akcje, każde zejście daje możliwość dokupu, powodzenia dla cierpliwych.
  • Re: 155 miejsce ... Autor: ~Czechu [212.102.39.*]
    To jest smieszne a nawet tragiczne
    Gra za 300 mln z marketingiem 100 mln po dwoch latach sprzedaje sie po przecenach 70% zaledwie w 2 mln sztuk.
    Malo tego ciagle sie nie zwraca.

Gdzie ta wielka baza graczy ? Te 2 mln po przecenach czy ten milion w pelnej cenie ??

I jeszcze to ze 800 tys w pierwszym roku sprzedali na Steam. A kolejnej wersji wogole na Steam nie bedzie ?
    Z czego ma wynikac wlasciwie ten optymizm ? Chyba tylko z marzen zyczeniowych
  • Re: 155 miejsce ... Autor: ~Kostuch [46.112.116.*]
    Jeżeli twierdzisz że zwrot inwestycji tj. 300 baniek w przeciągu dwóch lat to tragedia, to chyba robisz na etacie i nie wiesz co to biznes (tak wiem że gra się jeszcze nie zwórciła w pełni ale na jesień pewnie się już zwróci, Rudy pisał w komunikacie że do zwrotu jest bardzo blisko a jak widzisz gra się bardzo dobrze sprzedaje:) ). Po za tym wszelkie poprawki które zostały wprowadzone do LOTF aż do wersji 2.0 i dalej, to nie tylko dodatkowe koszta, to tak naprawdę w znacznej części już wykonana prac do dwójki. Bo wiele z tych rzeczy zostanie tam zaimplementowana. Nie ma co płakać że dwójki nie będzie na Steam (już pisałem o tym i nie będę się powtarzał). Baza graczy stale się poszerza, liczona jest w milionach. Epic wspiera LOTF wręcz niezwykle, widać że wiążą z tą marką znaczne nadzieje i widzą w niej potencjał. Jak ci nie pasuje to kup sobie jakieś inne akcje z polskiego gamdevu. Niech pomyślę np z THe DUSt czy jakieś innej śmieciowej spółki która robi gry na poziomie sprzedażowym 100 tys.
  • Re: 155 miejsce ... Autor: ~BlockBuster [31.10.139.*]
    Postęp jest... ale fakt liczyłem że coop w tej grze utrzyma pod około 3k peak tak jak np.. Grenn Hell od CRJ 6 lat i ciągle 4K peak jest, nie mówiąc już o sprzedaży... LOTF chyba lepiej na konsolach się sprzedaje ale to też nie są jakieś proporcje 70% konsole - 30% PC... na horyzoncie BEP ale też przydałaby się jakaś konkretna informacja np brakuje 10% tj 500K na promocjach 50%...
  • Re: 155 miejsce ... Autor: ~Kostuch [46.112.116.*]
    Też mi się wydaje że na konsolach PS jest lepsza sprzedaż, przyrost dzienny ocen jest na poziomie kilkudziesięciu 20-40. W ojej ocenie Rudy celowo i jak widać skutecznie dawkuje informacje. Oczywiście jako inwestorzy chcielibyśmy więcej no ale to jego wybór i nic z tym nie zrobimy.
  • Re: 155 miejsce ... Autor: ~Positivum [89.64.26.*]
    Powoli pnie się w górę.. brawo..
    Będzie ciekawie jeśli wskoczy w top 100 ponownie.
    Czego życzę.
  • Re: 155 miejsce ... Autor: ~Bartłomiej [37.109.33.*]
    Po 2 latach od premiery to wynik, którego mogliby pozazdrościć giganci z branży. Wszystko to cieszy, ponieważ niedługo premiera kolejnej części mrocznej sagi.
  • Re: 155 miejsce ... Autor: ~Positivum [37.31.154.*]
    Patrząc na listę to chyba w okolicach 120 miejsca.. jest dobrze..
[x]
CIGAMES 0,00% 2,99 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.