przypomnę tylko, że w trakcie podbitki do 5 zł były wielokrotnie w ciągu dnia widełki górne , washtrade w stronę zachęcania do kupna, widełki były do momentu gdy nie uzbierało się większe kupno, potem następował zrzut akcji i tak kilka razy , a nastepnie było uwalenie kursu ...
Na logikę śmiało można przypuszczać że była to manipulacja, wówczas w obiegu było około pół mln akcji i drobni nie byliby wstanie poderwać tak mocno kursu.
gdzie komunikat związany z przewalaniem akcjami dn. 13 sierpnia ??!! czekam jeszcze dwa dni i wysyłam materiał dotyczący ,manipulacji do knf i gpw ! mam materiały od pompowania kursu do 5 zł aż do dnia dzisiejszego WASH TRADE !!
,, a wczorajszy komunikat dotyczy listu intencyjnego z firmą która dopiero ma znaleźć jejenia który wyłoży taką kwotę, tylko niby czemu , niby czemu sam nie zainwestuje tej gotówki ?
.. a ja mam nadzieję, że będzie zawieszenie notowań celem sprawdzenia manipulacji na kursie .... dziś wash trade ale po prawej stronie arkusza celem wciągnięcie do kupowania akcji osób spoza układu ..... info dotyczy nie inwestora, a firmy, która ma go dopiero znaleźć !! podobnej treści snucie wizji było przy podaniu komunikatu o wybraniu8 opcji strategii ...