• Programy wsparcia dla Fotovoltaiki !!!! Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    Wszyscy wróżą jej rychły koniec tym czasem

-Fundusze Europejskie FENG 2021–2027
     finansowanie do 85% kosztów kwalifikowanych, z możliwością częściowego umorzenia do 10% (maksymalnie 1 mln zł). Można przeznaczyć na fotowoltaikę

-Premia termomodernizacyjna (BGK)

-Kredyt ekologiczny BGK
    Kredyt z dotacją: dofinansowanie od 25% do 80% kosztów kwalifikowanych. Przeznaczony m.in. na instalacje fotowoltaiczne.

No i KPO

Ja bym się poważnie zastanowił, bo jest taka piosenka...wszystko może zdażyć się.
  • Re: Programy wsparcia dla Fotovoltaiki !!!! Autor: ~rudolf [95.203.43.*]
    Coś słabiutko panie zaskoczony.
  • Re: Programy wsparcia dla Fotovoltaiki !!!! Autor: ~Posiadacz [95.203.55.*]
    Czy mi się wydaje czy ktoś znów zbiera?
  • Re: Programy wsparcia dla Fotovoltaiki !!!! Autor: ~Rozczarowany [88.156.209.*]
    to coś nie ma nic wspólnego z fotowoltaiką i nigdy nie powinno być notowana na zadnej giełdzie , chyba że w nieziele po kosciele.
    Janusz z zoną jako zarząd to przkleństwo polsiego biznesu i zaścianek. Polska B i wstyd dla słowa Giełda Papierów Wartosciowych . Gdzie sa piewcy sukcesu zprzed roku gdzie duże projekty z KPO. oze pod rżadami karola umrze.
  • Re: Programy wsparcia dla Fotovoltaiki !!!! Autor: ~Posiadacz [95.203.61.*]
    Maruda wrócił. Znaczy będzie rosło
  • Re: Programy wsparcia dla Fotovoltaiki !!!! Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    OZE przy Karolu rozkwitnie ale może nie wiatrowe. Jesli nie wiesz czym sie zajmuje Fotovolt i że wykonuje instalacje fotovoltaiczne to jak ty się na tej spółce uchowałeś rozczarowany? Ty masz jakiegoś pecha. Sprzedałeś w dołku Fotovolta zabrakło ci cierpliwości i kupiłeś inną i spadło ci na 8 groszy zabierając połowe kapitału. Może nie powinieś udzielać się na temat spółek skoro nie znasz się na ich etapach rozwoju?
    Fotovolt rozwija się właściwie, co jakiś czas może mieś skoki rozwojowe i cena za akcje według mojej opini powinna się tylko piąć. Oczywiście to tylko moje zdanie i nie sugerujmy się nim.
  • Re: Programy wsparcia dla Fotovoltaiki !!!! Autor: ~Posiadacz [78.77.208.*]
    Zastanawiam się czy warto już kupować?
    Ostatnio nie było żadnych komunikatów, to może znaczyć że jakiś będzie na dniach?

[x]
FOTOVOLT 5,56% 0,65 2025-09-03 15:55:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.