Nie wiem czy ja dobrze odczytuje . ST kategoria gry myśliwskie USA 3 pozycja TH ,natomiast Hunting Sniper ,który zarabia w milionach na miejscu 5 . Może ktoś zweryfikuje te pozycje ? Bo jeśli dobrze kalkuluje ,to jest kwestią czasu i dobrym rozwoju TH ,aby te setki tysięcy przerobić w miliony. TH ma bardzo małą pulę graczy na ten moment . Przychody są już zauważalne . Czekam z niecierpliwością na konferencję ,zobaczymy jak zarząd to ocenia.
Nie zaprzeczam ,mogło tak być jeśli mówisz o lipcu . Ja podaje dane z ST za ostatnie 30 dni . Android 200k pobrań i 60k przychodu . IOS 50k pobrań i 40k przychodu . Bardzo zwiększyła się ilość pobrań w google .
Jeśli te proporcje się będą utrzymywać ,czyli ilość pobrań do przychodu ,to za kilka miesięcy może być bardzo ciekawie . Przy puli graczy kilka milionów ,przychód też powinien być w milionach .
Ogólnie TH bardzo mocno wcisnął się w rynek od pierwszych dni premiery... Osobiście sądziłem że w tym roku nie dorzuci nawet grosza do wyników, ale możliwe że coś wpadnie. Pytanie tylko ile puścili kasy na marketing, jutro na konfie coś wiecej będzie wiadomo.