Dodano: Zgodnie z treścią uchwały nr 17/2025 ZWZA Spółki Pure Biologics S.A. z siedzibą we Wrocławiu z dnia 30 czerwca 2025 roku (Repertorium A nr 2873/2025) oraz protokołu prostującego z dnia 7 lipca 2025 roku (Rep. A nr 2976/2025) podjęto decyzję m.in. o ubiegania się o dopuszczenie i wprowadzenie praw poboru, praw do akcji nowej emisji oraz akcji nowej emisji do obrotu na rynku regulowanym prowadzonym przez GPW. Emitent zamierza, po pozytywnym zakończeniu emisji akcji serii P1, podjąć działania celem ubiegania się o dopuszczenie akcji serii P1 na rynku regulowanym. Niemniej jednak powodzenia takiego działania nie jest pewne i jest ono obarczone czynnikami ryzyka opisanymi w rozdziale IV. Podstawowe informacje o istotnych czynnikach ryzyka - Czynniki ryzyka związane z akcjami - Ryzyko związane z inwestycją w akcje Emitenta. Na chwilę obecną Emitent nie podjął żadnych działań przygotowawczych związanych z procesem ubiegania się o dopuszczenie akcji serii P1 do obrotu na rynku regulowanym. Emitent nie zamierza ubiegać się o dopuszczenie do obrotu na rynku regulowanym praw do akcji nowej emisji oraz praw poboru akcji nowej emisji.
Czyli jak na razie nie podjął działa i nie zamierza, ale może zmienią zdanie..
Bo wejdą akcje , dziękuję do widzenia , każde dopuszczenie to są koszta , zresztą o czym ta dyskusja ,był artykuł że cała nowa emisja pójdzie w jedne ręce więc po co depozycie temat , ten kto się zapisał był tego świadomy
Dnia 2025-08-19 o godz. 10:46 ~Prezes napisał(a): > Bo wejdą akcje , dziękuję do widzenia , każde dopuszczenie to są koszta , zresztą o czym ta dyskusja ,był artykuł że cała nowa emisja pójdzie w jedne ręce więc po co depozycie temat , ten kto się zapisał był tego świadomy
W jakie jedne ręce?! Realizując prawa poboru emisję ma objąć ulica. Zapewnienia ACRX, że w razie niepowodzenia wykupi nieobjęte akcje miało tylko drobnicę uspokoić.
Dnia 2025-08-19 o godz. 14:08 ~Prezes napisał(a): > Ej ale już po wszystkim , już karty na stole , ACRX bierze całość , już możesz przestać naganiać , już nic nie zmieni , zapomnieli Ci powiedziec ?
Jak ACRX bierze całość?! Przecież sam pisałeś, że realizujesz swoje prawa poboru i jeszcze się zapisujesz na termin dodatkowy.
ACRX miał śladową ilość praw poboru, więc mógł w pierwszym rozdaniu i w ramach terminu dodatkowego objąć tylko jakieś śladowe ilości.
Uważasz, że emisja zakończyła się klapą i jedynym ratunkiem jest, że ACRX wywiąże się z umowy o obejmie te akcje, których nie chciała ulica?
Dnia 2025-08-19 o godz. 18:28 ~Prezes napisał(a): > Hahahah dobrze poczekamy zobaczymy
Oj Prezes, jaki ty jesteś niezmordowany w tym nagonie. Tylko, że się w tym nagonie gubisz: * raz piszesz akcje serii P1 schodzą na pniu. Ulica się o nie bije. Ty sam oświadczasz, że realizujesz wszystkie prawa poboru i jeszcze dobierasz w dodatkowym terminie, aby nałykać się tych akcji z serii P1 jak najwięcej.
* Za chwilę oświadczasz. Ulica tych akcji nie chciała, więc wszystko obejmie ACRX.
W tych twoich ściemach istnieje pewien problem: ACRX wcale tych akcji, których ulica nie chciała nie musi objąć.
Ze strony ACRX to była tylko deklaracja, aby ulicę zanęcić. Taka sama deklaracja, jaką złożył Promittens, czy jak mu tam. Ta firma krzak bez kasy i bez biura z oknem i własnej toalety, która obiecywała tu 133 mln USD.
Dnia 2025-08-19 o godz. 20:33 ~Prezes napisał(a): > Sorry miałem z Toba nie zaczynać rozmowy , akcje mam kupiłem pp zależy mi na wzroście i w to wierzę a ty prwcuj dalej
Sorry? Kogo przepraszasz? Samego siebie? Zagoniłem cię do narożnika. W swoich nagonach pogubiłeś się. "pp" nigdy nie kupiłeś, bo nigdy nie były na sprzedaż. A jak ci się udała sprzedaż PDA, których firma nigdy nie wyemitowała?