• pytanie do kolegi "urlopy" Autor: ~inw [83.18.101.*]
    "....warto uzbroic sie w cierpliwosc, bo to ten rekinem jest bardziej niecierpliwy niz wy. bo on bral nawet po 1,38 i dobrze wie ze bedzie mega odpal. tylko kwestia czasu."

skąd koledze wiadomo że rekin brał po 1,38 zł?
  • Re: pytanie do kolegi "urlopy" Autor: ~urlopy [85.222.86.*]
    jakbys kolego interesowal sie gielda, notowaniami akcji i ta spolka, to bys moze zauwazyl po ile poszly transakcje. ktos złapał przed splitem nawet po 1 ,38 zl.
  • Re: pytanie do kolegi "urlopy" Autor: ~xyz [85.222.86.*]
    nie żartuj, transakcja za kilkaset złotych w wykonaniu leszczyka zrobiła na tobie wrażenie?
  • Re: pytanie do kolegi "urlopy" Autor: ~Lucy [77.255.151.*]
    O kurcze nie miałam ziielonego pojęcia, że te akcje tyle kosztowały...ja kupowałam po 0,11 i 0,10 teraz moge cierpliwie poczekać....ale ta reszta...hmmmmmmm
  • Re: pytanie do kolegi "urlopy" Autor: ~gonzales enriqe [85.89.185.*]
    to będzie edna z najlepszych inwestycji IV kwartału 2009 r, poznamy nowa strategię spółek skupionych wokół Mariusza Patrowicza, wyniki za IIIkw będarewelacyjne idiametralniezmienią wycenę spółóki, zarówno pod względem wskaźnikowym jak iwyceny na NC, ponadto w rękach główego akcjonariusza jest większość walorów,faktyczny free float oscyluje w granicach 7,5% z czego częśctych akcjimają średniaki, którzy nie zamierzająkonsumować 100-200% zysku z inwestycji, a więc faktyczny free float to zaledwie 4-5%
[x]
URLOPYPL 0,00% 0,02 2013-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.