A ty Panie polityczny jakoś tak niezdrowo zaangażowany i zadowolony ... ja mam dość niski próg ryzyka, mam tu 10% z poprzedniego zysku na Robs i wystawione zlecenie na K ... wolę pozostać w ,,silniejszej,, drużynie, czas pokaże czy moja intuicja była dobra ...
A powiedz mi proszę - jakie są argumenty iż niby drużyna po stronie K jest 'silniejsza' jak to określiłeś Ja tutaj na stracie przepaliłem część zysków z PGMSA więc jednostkowo zabolało - całościowo nie bardzo
Mierzi mnie tylko iż spółka całkowicie olała akcjonariuszy - obstawiam iżkontrakty o których były espi na początku roku które pośredniowo spowodowały wystrzał na 1.5-1.7 już dawno zostały wypowiedziane i niezrealizowane O czym spółka zapewne świadomie milczy
A teraz ludzie łudzą się iż na tym okręcie jest jeszcze kapitan a Pan Robercik już pewnie kręci pomysł na nowy biznes
Nie napisałem że drużyna ,,silniejsza,, musi koniecznie kupować, tacy pewnie są, wystarczy że nie panikują i nie zachowują się jak niektóre płaczliwe dziewki ...
Panie żeglarz - musisz odróżnić jak to ująłeś 'płaczliwe dziewki' od ludzi którzy nie patrzą na spółkę przez różowe okulary i życzeniowo
Prawdą jest iż spółka przeinwestowała co skutkowało utratą płynności Dodając do tego brak przejrzystości po stronie zarządu i prezesa w komunikacji ----> mamy przepis na katastrofę
Czy spółka ma szanse wyjść na prostą ?? - moim zdaniem nie Czy będzie upadłość i likwidacja ?? - moim zdaniem tak
Jeżeli się mylę i uda się Wam uratować zainwestowany kapitał ---> super - ale moim zdaniem nie macie co na to liczyć
Ty może masz tutaj 10% zarobku z poprzedniego strzału ----> ale z tego co czytałem na forum w ostatnich miesiącah to wielu ludzi tutaj troszkę popłynęło
To nie tak Panie Polityczny, zgadzam się z tobą że spółka przeinwestowała, źle oceniła ryzyko działalności, a ludzie potracili niemałe pieniądze, ale po ,,wiadomym,, raporcie według, zaznaczam MOJEJ intuicji zarząd zaczął grać znaczonymi kartami (wcześniej pewnie też to robił), a wstrząsający ,,wiórkowy,, komunikat to według mnie pokerowy ,,blef,, ...
Choć mogę się mylić, to wolę powiedzieć spółce sprawdzam ...
I co teraz napiszesz Panie żeglarzu ??
Moim zdaniem zawieszenie notowań potrwa baaardzo długo jeżeli już nie do końca istnienia tego krzaka
Jak dla mnie to prezio już się zawinął z interesu
Przykre to jest lecz grali znaczonymi kartami, niestety wielu jak zwykle uwierzyło w słuszność swojej decyzji tj inwestycji w te akcje mimo wszystkich znaków że nie może skończyć sie dobrze.
Czlowiek nie uczy się na błędach dość powiedzieć mialem do konca elektrim, petrolinvest, toora, sanwil, krosno cos elektro... I mam jeszcze ifcapital, tak kilka razy zbankrutowałe tak mnie zdolowalo ze na 10 lat rzucilem gielde ze nawet loginu do konta nie odzyskalem a puenta - wciąż żyję i próbuję szczęścia ponownie.
Co mam Ci napisać Panie Polityczny? ... jestem twardym zawodnikiem, dokupiłem dziś trochę żetonów do gry, partia pokera wciąż trwa, nie odszedłem od stołu, jak pewnie spora jeszcze część graczy, teraz wszyscy czekamy na ruch przeciwnika a reszta już tylko się przygląda ...
Przerwa nie zawsze jest zła, emocje i nerwy po obu stronach się ostudzą a pula do zgarnięcia może być całkiem spora :)
Niemniej jednak życzę powodzenia - obyście odzyskali swój kapitał
Szkoda mi że tak zostaliśmy wyrolowani bo spółka miała potencjał
I Panie Ktmrn2 jeżeli to czytasz - również z uwagi na Twoje finansowe zaangażowanie życzę aby obrót akcjami wrócił - toć wpakowałeś tutaj setki tysięcy złotych do których teraz nie masz praktycznie dostępu