• wyniki 2q Autor: ~dyr_Krzakoski [78.9.179.*]
    wyniki dobre? czy takie sobie?
    pozyskali klientów do zingflow?
  • Re: wyniki 2q Autor: ~Loig [89.71.194.*]
    bajki, bajki, bajki

kolejny dziwaczny twor z NC

na webinarze "co to nie bedzie... ale nie mozemy powiedziec.. itd."

przychodzi raport czyli weryfikacja i okazuje się, ze kolejny raz opowiadali bajeczki.
  • Re: wyniki 2q Autor: ~paulo_sousa [188.33.20.*]
    Nie pokazują przychodów z zingflow?
  • Re: wyniki 2q Autor: ~Konkretny [91.102.183.*]
    1. Dynamika przychodów półrocza w górę 11 % 2. 3 % Wyższe przychody r/r 3. Zingflow zakończył pierwsze wdrożenie w u klienta należącego do dużej grupy kapitałowej. 4. Spóła podpisuje kolejne umowy 5. Zingflow ma potwierdzony model biznesu.Panowie czytać, czytać ze zrozumieniem. T
  • Re: wyniki 2q Autor: ~Rts [46.112.116.*]
    Po co im odpisujesz na głupie pytania? Nie podoba się to sprzedać albo nie kupować. Po co nam w akcjonariacie ludzie którzy nie potrafią czytać?
  • Re: wyniki 2q Autor: ~dyr_Krzakoski [78.9.179.*]
    Ty za to nie potrafisz zrozumieć rynku i nie wiesz czego spółce potrzeba. A potrzeba zainteresowania inwestorów, które może się urodzić na bazie informacji, a nie z ciągłej ciszy i czekania ... Przydałby się tu też konkretny inwestor
  • Re: wyniki 2q Autor: ~rts [78.30.100.*]
    sprzedaj będziesz zdrowszy :). Konkretny inwestor na pewno szuka spółek na bankierze i czyta to forum :). Następnie podejmuje decyzje na ich podstawie :)

Gwarantuje Ci (gwarancja mało istotna bo jestem leszczem), że konkretny inwestor już się pojawia w akcjonariacie co chociażby widać jak umiejętnie skupuje akcje. Przynajmniej ja to widzę ale ja się nie znam dopiero się uczę giełdy :).

Wszystkim którzy płaczą i wymuszają w śmieszny sposób działania na zarządzie które maja na celu tylko zaspokojenie ich krótkotrwałych potrzeb proponuję sprzedać akcje bo skupowanie akcji które przechodzą w solidny akcjonariat mogą potrwać.

Ja w sprawozdaniu przeczytałem jedną najistotniejszą informację która tutaj w ogóle nie pozostała poruszona i to mnie cieszy najbardziej.

Pozdrawiam i życzę sukcesów
  • Re: wyniki 2q Autor: ~dd [193.93.205.*]
    spółka niestety porusza sie ja giełdzie jak słoń w składzie porcelany wygląda to słabo po jakimś tam rozbudzeniu nadziei webinarach które sa jak ktoś zauwazył "wiem ale nie powiem" i jakieś tam to spółka się marnuje. Proponuje tam zatrudnić kogos kto sie tym zajmuje a nie
  • Re: wyniki 2q Autor: ~inwww [188.146.32.*]
    myślę że wiem o czym mówisz, też mnie ucieszyło ponieważ to bardzo dobry kierunek !!! :) spokojnie chłopaki więdzą co robią natomiast widać że z tym szybkim podbijaniem zagranicy z pominięciem obecnego portfolio klientów się przestrzelili to nie jest usługa jak z Livechat /Text i wymaga przynajmniej obecnie większego czasu na wdrożenie natomiast myślę że i to się z czasem zmieni na plus :) zingflow to darmowa mega opcja przy tej wycenie :)
  • Re: wyniki 2q Autor: ~dyr_Krzakoski [78.9.179.*]
    to jaka to informacja z raportu?
[x]
LGTRADE 3,23% 3,20 2025-09-02 10:24:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.