Nikt nie będzie bronił kursu bo jak kupowali na wyścigi tak teraz oddają a za kilka dni ktoś sobie tanio pozbiera i zaczeka na te zyski których nie było a będą? Jakoś nie wierzę że przejedli 40 mln zł. 3,5 etatu i może kilku podwykonawców?
Dnia 2025-08-18 o godz. 10:27 ~Zibi napisał(a): > Nikt nie będzie bronił kursu bo jak kupowali na wyścigi tak teraz oddają a za kilka dni ktoś sobie tanio pozbiera i zaczeka na te zyski których nie było a będą? Jakoś nie wierzę że przejedli 40 mln zł. 3,5 etatu i może kilku podwykonawców?
Nie przejedli, na bak nie przejedli, możesz być spokojny. W sumie miałem nie odpisywać, bo po co.. i tak to nic nie zmienia. Ale aby było jasne - Kto widział dzisiejsze otwarcie ? Bo ja widziałem. Nie było w ogóle chętnych do sprzedaży poniżej zamknięcia z dnia poprzedniego. Był popyt grubo pod 9 gr. , żaden dobny nie panikował, no to ktoś grubszym zleceniem ok 150 kilo na kilka sekund przed otwarciem zaniżył kurs do chyba 8 gr i postawił straszaki lekko wyżej. Uciekli na chwilę jak ktoś im skubnął conieco ale potem mielili akcjami poniżej 8 gr. Już mi się nie chce w to wtrącać. Wiem o co chodzi, spekuła i tak zrobi tu swoje. Wazne że jest i zbiera akcje. Jest okazja dobierać niżej to się razem z nimi dokupuje i tyle. Pozostaje czekać aż będzie właściwy odpał. Myślę że większa spekuła tu rządzi i wiedzą jakie infa i kiedy spłyną . Będą mieli poparkowane pakiety to pozwolą na odpał. Teraz za dużo drobnych ma większe pakiety pewnie po 100k i więcej. Musicie to sprzedać. Albo czekać na oficjale zaksięgowanie kontraktu. Ciekawostkę Wam jeszcze powiem... Mam też akcje MBF Group... i tam spółka bardzo dobrze się komunikuje z akcjonariuszami. Potrafi podać np że już zrealizowała np 50% kontraktu czy już np przed czasem zrealizowała cały. W ogóle jest tam piękna komunikacja i kurs pięknie idzie do góry. Życzę nam tutaj aby zarząd to zrozumiał, wystarczy żeby napisali parę słów więcej i może już dziś było by tu z 30-40 gr. Ale myślę, ze i tak będzie, bo widzę to po tym jak zachowali się na open dzisiaj. Uwalone na maxa a potem przez cały dzień zbieranie akcji. Może jeszcze coś uwalą niżej, jestem przygotowany.
I co na to pan mądrala?
Wysypuja się niecierpliwi ktorzy kupili pod te miliony zysku w 2 kwartale, popyt pojawia sie delikatny ktory podbiera te akcje i to samo zagraja za trzy cztery miesiące pod te miliony zysku w 3 kwartale +2,3 gr to bedzie 25-40% zysku na sprawdzonym schemacie.
A ja mam po 10gr bo również uwierzylem w te miliony.
Skąd ta beznadzieja?
Cisza się zrobiła jak na pogrzebie?
-15% to nie wyrok. Jutro czy za tydzień można będzie powiedzieć coś więcej lub lepiej nic nie pisać?
Kto przeczytał dokladnie raport ze zrozumieniem nie odda akcji za darmo. Bajkopisarze są na każdym forum, ale raport jasno pokazuje na co sie szykować w przyszłości. Według mnie do końca roku 20-30 gr. Samo podnoszenie kursu zacznie sie niedługo. Spółka jest bardzo mocno niedowartościowana. Czas pokaze kto miał rację. Pozdrawiam
Co to nikogo tutaj nie ma ... leszcz oddał już kwity ze stratą ,,, kto o mądrych zmysłach sprzedaje kwity poniżej 10 grocholi jak tutaj lada moment może być 50 grocholi za papierek ...