Pozbyłem się większości przy 70%. Nie wiedziałem czy sprzedawać więc kupiłem okulusa dwójkę żeby przetestować jaskinie. Niby przyjemne, ale.. to nie to. Ściągnąłem zombie i już było lepiej, ale straszne drewno.
Tak więc pieniądze z akcji czekają na nowe pomysły, a okulus czeka na nowe bebechy do blaszaka, żeby cyberpunka odpalić...
nie wyjdę szybciej niż 500% średnia w sumie około 31 groszy. Ważne aby w długim okresie stale rosło, wówczas nie ma panicznej wyprzedaży zobacz Tauron. Moim zdaniem czeka nas kolejne wybicie. Podobnie na Fotovolcie długo utrzymuje się w widełakach.
Pomęczą trochę pod 0.85 , później 0.90 i papier wyskoczy, tam ustawili batoniki ,żeby zniechęcić ludzi, chciałem przerzucic kasę na medicala, ale zostaje i swojego się trzymam, od wczoraj dokupuje medicala, tam też widze potencjal w perspektywie 2 lat, tak samo 3rg, tylko trzeba mieć cierpliwość, tu może być i kilka złotych za akcje, zobqczymy jak Gemini wyjdzie, podadzą raporty sprzedażowe dotyczące cc i besiege...wtedy kurs znowu ruszy na północ..pozdro