• Zwrot z inwestycji Autor: ~Makler [213.134.176.*]
    Mam 40% zwrotu i chyba niżej nie będzie było już 65% czekam na więcej. A jak u was ?
  • Re: Zwrot z inwestycji Autor: ~Październik [37.73.2.*]
    Było ponad 250 % przy kursie 1.15. Srednia 32 grosze. Ale trzymam nadal. Człowiek jednak pazerna bestia haha
  • Re: Zwrot z inwestycji Autor: ~Janjanjan [188.91.221.*]
    Pozbyłem się większości przy 70%. Nie wiedziałem czy sprzedawać więc kupiłem okulusa dwójkę żeby przetestować jaskinie. Niby przyjemne, ale.. to nie to. Ściągnąłem zombie i już było lepiej, ale straszne drewno.

Tak więc pieniądze z akcji czekają na nowe pomysły, a okulus czeka na nowe bebechy do blaszaka, żeby cyberpunka odpalić...
  • Re: Zwrot z inwestycji Autor: ~4_M [31.61.187.*]
    >99%, a było już ponad 150%
    Też trzymam. :)
  • Re: Zwrot z inwestycji Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    nie wyjdę szybciej niż 500% średnia w sumie około 31 groszy. Ważne aby w długim okresie stale rosło, wówczas nie ma panicznej wyprzedaży zobacz Tauron. Moim zdaniem czeka nas kolejne wybicie. Podobnie na Fotovolcie długo utrzymuje się w widełakach.
  • Re: Zwrot z inwestycji Autor: ~Kuba [5.134.68.*]
    Panowie, trzymamy do kursu 1.5-2zl……

Nie oddajemy
  • Re: Zwrot z inwestycji Autor: ~Znawca [37.31.140.*]
    Pomęczą trochę pod 0.85 , później 0.90 i papier wyskoczy, tam ustawili batoniki ,żeby zniechęcić ludzi, chciałem przerzucic kasę na medicala, ale zostaje i swojego się trzymam, od wczoraj dokupuje medicala, tam też widze potencjal w perspektywie 2 lat, tak samo 3rg, tylko trzeba mieć cierpliwość, tu może być i kilka złotych za akcje, zobqczymy jak Gemini wyjdzie, podadzą raporty sprzedażowe dotyczące cc i besiege...wtedy kurs znowu ruszy na północ..pozdro
[x]
3RGAMES 5,03% 0,71 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.