Jak ktoś ma refleks to może wyczuć moment i zebrać wszystko. Od przedwczoraj już nie sypią akcjonariusze, teraz drobna spekuła próbuje odebrać od drobnicy. :)))
Dzisiaj leszcze "spekulanci" ustawili flotę na S i rozpoczęli w ten śmieszny sposób atak na 15 zł. Trochę żałosny widok... Mój dziadek, gdyby grał na giełdzie, powiedziałby zapewne: Kiedyś to była spekuła! :)))))
Niestety taka marna spekuła nie zapewni giga wybicia (np. do 100zł), ale pokrzepiające jest, że sporo papieru jest w silnych rękach i powrót do 28zł (a może nawet do 40) jest realny.
Dzieciarnia na arkuszu zleceń wykłada wciąż ok 1000papierów w różnych konfiguracjach, warto poczekać, już zaczynają się nudzić (nikt im nie sprzedaje) i może wywalą go w dobrej cenie. Jak ktoś chce to może mieć przygotowane zlecenie kupna, ale chyba w okolicach 15zł bo i tak muszą kiedyś oddać. ;)
patrzę na kurs i nie sądzę by wychodzili drobni z potężną stratą,w porównaniu do ff i tak jest tego dużo na NC w obrocie,to nie koniec spadków,wychodzi ktoś zarobiony,kto nie gra w ogóle na giełdzie i chce wziąść kasę.
Za mało jest informacji na rynku,taki już urok NC.Pisząc o zarobionym miałem na myśli kogoś z właścicieli czy inaczej mówiąc akcjonariatu sprzed wejścia spółki na NC.Nikogo nie chcę urazić,chcę wejść w ten papier,tylko uważam,że potencjał spadków nie jest wyczerpany.Trójka założycieli tj.Państwo:Szkopek,Klimek i Cieślar mieli 537tys.akcji po 1 zł i mówię tu tylko o cenie nominalnej(nie EMISYJNEJ),bo z przekształcenia podmiotu ze spółki z oo na akcyjną jakoś musieli ustalić kapitał.To tyle,za jednego złotego(jeszcze raz podkreślam teoretycznego złotego) dostać 17 to od 06.08.2007 jest przebitka.To dobry papier tylko ktoś z tej trójki opyla akcje i dodatkowo potencjał do wzrostów na rynku się wyczerpał.Pozdrawiam akcjonariat i proszę o zdania przeciwne.
Nie pisze tego o Tobie ale na forach właśnie uaktywnili się samarytanie, którzy na siełę chcą nas ochronić przed akcjami tej spółki:))))))))))))))) Dlaczego nie pisali gdy akcje były po 60zł?? :)))))
O wypisywaniu bzdur z tym, że dotychczasowi właściciele maja płacić za swoja własność już pisałem.
Moim zdanie, zlecenie które poszło do 15,65 było przewaleniem akcji z jednego rachunku DT na drugi, swoista "zachęta". Niestety wczoraj na tej spółce zarobiły głównie biura maklerskie na prowizjach za przerzucanie papieru z jednej kieszenie do drugiej.
Widać było jak nieudolni DT siedzą na tej spółce i jak mało kapitału mają.
A ja yebani palanci kupiłem sobie 2szt. akcji hefala !!!!! Yebać palantów i ciemniaków którzy kupują takie głowno. Yebiemy kurs na 1zł aby dymać leszczynę i dawców kapitału
przyjzalem sie dokladniego temu scierwu i wychodzi ze ta Pani ma cos z deklem
sprzedala akcje za jakies 125k a stracili wszyscy wirtualnie okolo 4 baniek na wycenie spolki
mysle ze tego g0wna nikt nie ruszy bardzo dlugo no chyba ze teraz odkupi te 6800 walorow