SORY ALE WALNIE CI ZARAZ CIŚNIENIE!!!
TAK APROPOS PRZYDLĄDAM SIE TEJ SPÓŁCE POD KONTEM ANALIZY I WOLUMENU
JEST NIEŻLE ALE "PSEŁDO AKCJONARIAT TO NIEŻLI FRUSTRACI"
A CZY KUPĘ CZY SPRZEDAM TO NAPWENO ZOBACZYSZ!!!
p.s.
Pozdro! uważaj na ciśnienie i zwolnij chłopcze szkoda życia!!!!
Dnia 2009-09-11 o godz. 15:42 ~boks napisał(a):
> SORY ALE WALNIE CI ZARAZ CIŚNIENIE!!!
TAK APROPOS
> PRZYDLĄDAM SIE TEJ SPÓŁCE POD KONTEM ANALIZY I WOLUMENU
> JEST NIEŻLE ALE "PSEŁDO AKCJONARIAT TO NIEŻLI
> FRUSTRACI"
A CZY KUPĘ CZY SPRZEDAM TO NAPWENO
> ZOBACZYSZ!!!
p.s.
Pozdro! uważaj na ciśnienie i zwolnij
> chłopcze szkoda życia!!!!
Już ci ktoś napisał jak ci się nie podoba spółka i akcjonariat to spie......
kumkasz?
panowie BOKS ma rację zachowujecie się jak ostatni debile język prosto z rynsztoka
napadaci na gościa jak hieny!!
czytajcie podtekst jeśli BOKS pisze to jest to moment na wchodzenie w papier reszy się domyślcie .Wcale nie kumacie ostatni moment na sprzedaż -bo dalej będzie tylko kupowanie .!!!!!!!!!
czy widzieliście 6 szóstek na sprzedaży przez pweien czas tak było przed ostatnią falką
przypomnę wam tego posta za parę dni!!!!!
Następny "konkreciarz" , sześć szóstek i zdechły pies , plujemy przez lewe ramię i serdecznie pierd....limy czestera. Jakiś osioł ostatnio porwał samolot w Mexico pod trzy odwrócone dziewiątki , które powiedziały mu , że ma to zrobić. Właśnie przewróciłem się ze śmiechu.
Te 6 szóstek to ja dla jaj zrobiłem, żeby coś się działo zrobiłem jeszcze 6 x 5, 6x4 , itd. Aby było weselej, ale jeśli to zapowiada wzrosty to zrobię i 6 dziewiątek, aby wzrosty były szybsze i większe.
Miłej zabawy
widzę panowie że przy o.40 to was już nie ma radzę zmieńcie papier bo przy 0.66 to was już nie będzie proponuję zmianę papieru ze ściernego na toaletowy obustronny!!
zabraknie ci papieru gdy papierek minie 0.33 wspomnisz posta!!!!
sumienie ruszyło !! a gdzie spier.. itp!!! ty wiesz że te sóstki to nie twoja sprawka ale czy koledzy wiedzą !!!
A niby czyja to sprawka, twoja bucu . Powiedz ile mam w poniedziałek i po ile wystawić , żeby cie zawstydzić i żebyś stąd zniknął.
Moja nowa propozycja to 1 111 111 akcji po 111 gr
Jeśli ci to pasi to wystawie.
Aha wystaw swoje 99 akcji jeśli tyle masz po 99 gr.
To choć udowodnisz , że coś masz cieniasie.
policytujcie sie jeszcze kto ma dłuzszego...zenada, a niejaki booster cos mowil o merytorycznych postach a jego klakier sławek mu przytakiwal, a tu znowu swoje kto ma wiekszego...batona na s
Przeczytaj boks co napisałeś.
Dalej będzie sypanie, ostatni moment na sprzedaż i .... na koniec już nie długo. Co nie długo? Nie długo koniec spadków? Czy wzrostów? :))
Tak może i dziecko w przedszkolu powiedzieć.
Ale jeszcze bardziej mnie rozbawiłeś pisząc , że to część z tego co do wywalenia.
A to ty wywalasz , że wiesz?
Jeśli dziś było 0,5 mln szt. tzn. , że sprzedał ktoś wg ciebie kto ma kilka mln szt.
HMMM , wiem chyba Małek wywala to co ostatnio kupił, bo ponad 5 mln szt to ma aż 3 osoby.
POMYŚL a potem pisz niepoparte niczym bzdury.
Ja też mogę napisać, że to ja robię ten obrót i sam robie teoretyczną zwałkę , aby dokupić taniej.
Pchnąłem rano kilkaset tys szt bratu, zbiłem niby kurs i leszczyk jakiś wydygał i oddał mi potem tanio. A przemielić między kontami 500 tys szt . Co to za problem. Ja sam mam ponad 1 mln.
Poprzyj swe pisanie choć 1 argumentem. A nie same domysły. DAJ 1 ARGUMENT .
Jeśli nie masz to nie pisz .