• Aktualne C/Z 4 Autor: ~Liio [37.31.3.*]
    info z raportu:
    "Obecnie produkty z segmentu klimatyzacji samochodowej sprzedawane są w Polsce oraz 25 europejskich krajach."

Brawo Zarząd, brawo Firma!
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~ynwestor [93.105.178.*]
    Obecna wycena to jest absolutny żart przy takim potencjale i przyszłości.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Hmm [46.112.106.*]
    Jak za 3 kw będzie 6 mln zysku to jakie c/z...tak, obecna wycena to smiech ale powinno sie to szybko zmienic, ten co pod 13 zł zbierał wiedział co robi. Do 20 zł jest nadal tanio... a przecież do tego co roku poprawiają wyniki.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~ynwestor [93.105.178.*]
    Napiszę jak rasowy naganiacz na bankierze, że do 20 złotych to jak za darmo aktualnie.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Arcu [93.105.82.*]
    Potężne wyniki. Liczę na to, że spółka stanie się dywidendowa od przyszłego roku.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Inwestor2017 [91.94.121.*]
    Nie będzie 6mln zł a będzie około 4-4.5 mln bo nie jest teraz taka pogoda jak rok temu. Jak się mylę to trudno mam już sporo akcji więc będę się cieszył
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~qwe1 [217.119.65.*]
    6-7m rocznego zysku netto to minimum w 2025r. W całej Europie skwar, proponuję odwiedzić Amazon Hiszpania i zobaczyć ile opinii się generuje w ostatnim czasie pod produktami BSH
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Hmm [83.27.63.*]
    Właśnie też w związku z pogoda mysle że realne 5-6 mln. Pytanie co zrobią z hajsem...kolejna marke przejmą?
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~fraa_ [212.103.60.*]
    Przypominam, ze dzialalmy na lacznie 26 rynkach i jestesmy zdwyersyfikowani pogodowo. Pojedynczy rynek polski nie maja juz wiekszego znaczenia.
    Przy takich wynikach, perspektywach, dywersyfikacji asortymentu i zmniejszeniu sezonowości powinno być tutaj około 60 mln kapitalizacji.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Alegro [185.205.85.*]
    Lipiec był rekordowy pod względem obrotów, sierpień idzie również mocno. Q3 powinien być porównywalny z q2 z lekką przewagą, pewnie tak koło 13,5 mln przychodu. Wprowadzili w sierpniu do obrotu pierwsze produkty karmy dla psów Lovira. Na razie pięć smaków karmy mokrej. W październiku debiutuje karma sucha w 3 smakach. Produkty z kategorii premium. Wykorzystają w pełni umiejętności i doświadczenie w pracy z marketplace- ami. Przyszły rok chcą celować w 45+ mln obrotu i 10 mln+ zysku netto. Bardzo zdrowa spółka z kompetentnym zarządem.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Ciekawy [46.112.106.*]
    Skąd wiesz jaki maja target na przyszły rok?
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Hmm [83.27.63.*]
    Dokładnie, moim zdaniem pobiją ten kw, przejmą kolejny podmiot może z branży może nie. Generalnie najbardziej mi się podoba jak się rozwijają, brawo, czekam na poziomy min 30+
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Inwestor2017 [31.61.178.*]
    4.5 mln za 3Q to można już liczyć ile będzie za cały rok Ja wyniki analizuje 24 lata firm jako moje hobby
    Inwestor2017 zerknij proszę na progres spółki 7Fit. Wczoraj pokazali też świetne wyniki i kurs urósł podobnie jak tutaj. Moim zdaniem dwie małe niedocenione spółki z perspektywą znacznego wzrostu w najbliższych kwartałach.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~inwestor2017 [83.6.56.*]
    TA spółka 7FIT jest bardzo zdrowa. Wyniki ładnie rosną. Mając taki produkt można szybciej się rozwiać. Nie zanan zarządu OSOBISCIE ani właścicieli. Widzę tu problem z Tym że są aukcje uprzywilejowane ( obawiam się takich ludzi bo miałem wspólnika a teraz nie mam ). Same Wyniki wyglądają dobrze z dużym potencjałem. Dziwi mnie że sami nie sprzedają towarów do końcowych klientów za granicę. Dało by to większy EFEKT !!!
    Co do 7Fit to akcje serii A od 28.02.25 już nie są uprzywilejowane. Też mi się wydaje, że tam jest jeszcze duży potencjał, jeśli chodzi o wyjście na rynki zagraniczne.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~inwestor2017 [195.94.197.*]
    Jak nie są uprzywilejowane. To PLUS. Trzeba wypytać się Zarząd oraz właścicieli jaki mają pomysł Na rozwój. Może mają jakiś pomysł czym chcą zaskoczyć rynek. Ja wiem co można zrobić myślę o tym. Sam zajmuje się Handlem od 29 lat- Przyznam się że w innej branży ale tu trzeba dobrze pomyśleć zaplanować i Najtrudniejsze Wdrożyć. Oczywiście to co Piszę to skróty całość to miesiące pracy zaangażowania oraz wprowadzanie poprawek do strategii.
  • Re: Aktualne C/Z 4 Autor: ~Hmm [46.112.72.*]
    Myślę że jachty to dobry pomysł, łatwo wdrozyc
[x]
BSH 0,00% 20,10 2025-10-16 10:12:59
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.