• Raport, ocena Autor: ~Inwestor [83.31.161.*]
    Za okres  od 01.04.2024 r.  do 30.06.2024 r.  strata -459 487,02  zl

Za okres  od 01.04.2025 r.  do 30.06.2025 r.  zysk 36 279,08 zł

kurs akcji w roku 2024 był wyższy przy dużej stracie. (polecam sprawdzić historie notowań)

Trailer gry Spooky Lord przygotowuje dla nas renomowany, zewnętrzny partner. Materiał zostanie opublikowany w momencie, gdy osiągnie najwyższy standard jakości, co pozwoli nam w pełni wykorzystać jego potencjał promocyjny. 

Spółka prowadzi obecnie prace nad sześć projektami dla zewnętrznych podmiotów, co zapewnia utrzymanie ciągłości operacyjnej - w tym zlecenia zewnętrznych podmiotów przy ich projektach gamingowych. 

jaka ocena? co o tym wszystkim myślicie? spółka ma potencjał?

• Re: Raport, ocena Autor: ~Pablo_Escobar [77.222.229.*]
    Widać że im zależy. Nie robią trailera na odwal, tylko zależy im żeby nie spalić pierwszego wrażenia. Uważam, że z tym raportem i potwierdzeniem trailera będzie teraz powoli rosnąć. Do czasu premiery trailera do 1.3 może wpaść a po trailerze (jeśli faktycznie będzie git) 1.6-1.7.
  • Re: Raport, ocena Autor: ~Fafik [88.151.138.*]
    Nic nie napisałeś o przychodach, które znacznie spadły 60% w okresie 01-01-2025 do 30-06-2025 w stosunku do roku poprzednie. O czym wspominał prezes, czyli o pogorszeniu się sytuacji na rynku
    Martwi mnie, że DarkMoonlight ma teraz TBA, a wcześniej był 2026 rok.
    Martwi mnie zatrudnienie w ilości 7 osób, z czego mamy: 2 osoby pobierają
    wynagrodzenie z tytułu powołania na Członka Zarządu, 3 osoby współpracują na umowach o dzieło, 2 osoby
    współpracują w ramach B2B
    I ilości w kasie na 30.06 to 2700PLN.
    I nadal trzeba pamiętać o kombinacjach z pożyczaniem akcji. Czyżby z handlu akcjami finansują działalność?
  • Re: Raport, ocena Autor: ~Fafik [88.151.138.*]
    A co do trailera to też na niego czekam, ale mam też z tył głowy inną spółkę The Dust dla której Just robił trailer do Inkwizytora. Ale trailer nigdy się nie ukazał, pytanie, czy nie mieli z czego zapłacić? Wtedy wpisali, że trailer nie spełniał oczekiwań.
  • Re: Raport, ocena Autor: ~JAnuary [195.54.188.*]
    Dla mnie wszystko jest OK.
    List jest przejrzysty. Potwierdzono zamówienie Trilera czyli gra jest praktycznie gotowa na wszystkie 3 platformy.
    Myślę, że zapewne początkiem września będzie się można spodziewać Trilera.
    Mam w ogóle nadzieję, że to jakaś fajna gra.
[x]
BLACKROSE 0,00% 0,43 2026-05-29 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.