• Hak Autor: ~Ekonomista [88.156.208.*]
    ....dzień po dniu lub co drugi dzień wbijany jeszcze mocniej.....w sumie był czas przywyknąć :))))
  • Re: Hak Autor: ~PROrok [188.146.45.*]
    Dnia 2025-08-13 o godz. 20:42 ~Ekonomista napisał(a):
    > ....dzień po dniu lub co drugi dzień wbijany jeszcze mocniej.....w sumie był czas przywyknąć :))))

cieszysz się ???
    opowiesz nam o tym ???

• Re: Hak Autor: ~Ekonomista [88.156.208.*]
    Oczywiście, że radość ogarnia. Zarabiać na spółce przy zlocie pelikana z grupy PIG to schemat rozgrywany przez ostatnie dwa lata :))))
    Ps.
    W grupie PiG zdaje się zmiana prezesa była. Screenowy frajer schował się do nory (choć na chwilę łeb wychylił ale od razu dostał obuchem) i teraz chyba lejce przejmuje Be(Re)t :)))))))
  • Re: Hak Autor: ~Gość [37.31.140.*]
    Misiaczku ty mój, widzę że się stęskniłeś za mną:) miło, krosty już wyleczyleś dziecko? Zamień misiaku klawiaturę na dziewczynę lepiej na tym wyjdziesz ty moja pociecho :)))
  • Re: Hak Autor: ~Ekonomista [88.156.208.*]
    Wypełz, czyli zanęta działa, no i co najważniejsze przywykł do ksywki i zna swoje miejsce w szeregu :))))
  • Re: Hak Autor: ~Gość [37.109.147.*]
    Wracaj misiaczku pod swój kamień:))) cienki Bolek jesteś młokosie dla mnie. Krosty dzieciaku lecz :)))
  • Re: Hak Autor: ~Gość [37.109.148.*]
    Posłuchał nasz przygłupek i schował się pod swój kamień. Od razu ciszej na forum. Słońce zajdzie to się jednak odpali pewnie.
  • Re: Hak Autor: ~KIDLER [80.48.34.*]
    Idziemy na złotówke widzimy wyraźnie przecież zmiane trendu już od miesiąca. Zapinać pasy !
[x]
RAEN 2,41% 0,59 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.